Kategori -
1. april 2017

Yndlings beautyprodukter #1

Hvis der er ét beautybrand jeg virkelig holder af, så er det Clinique. Det er et af de mærker jeg altid vender tilbage til. Jeg har prøvet mange forskellige de seneste år, men som oftest er det altså Cliniques produkter man finder på min badeværelseshylde. Faktisk har jeg anvendt Cliniques produkter i mere end ti år.

HVORFOR CLINIQUE?

Hvorfor jeg synes det er så godt, det skal jeg sige dig. For det er ganske simpelt. Cliniques produkter er allergitestet. Der er ingen allergener i produkterne. Hvert eneste produkt testes 12 gange på 600 personer. Hvis bare én af disse 7.200 påføringer giver en allergisk reaktion starter de forfra. Den ene kunne være dig. Dernæst er Clinques produkter også 100% uparfumerede. Make-up, cremer.. ja, hele baduljen. Nu er jeg egentlig ikke sådan totalt forskrækket overfor alle disse ting, men især med make-up hat jeg erfaret at Clinique er ét af de beautybrands som fungerer for mig.

Jeg har derfor ofte et lille lager af forskellige Clinique herligheder. Nedenstående produkter er derfor også fast inventar på min badeværelseshylde.


Antiperspirant Deodorant Roll On

Den absolut eneste deodorant som virker på mig. Jeg har prøvet alverdens deodoranter, men denne er altså den eneste, som gør at jeg ikke lugter af sved.  Virkelig! Den er behagelig og lugter ikke, og vigtigst af alt, den efterlader ingen mærker på tøjet. Applikatoren sikrer en nem påføring, og den tørrer hurtigt. Allergitestet og 100% uparfumeret.

Find deodoranten online her.


High Impact Mascara og Eyeliner

Jeg har ret sarte øjne, og har nemt til rødme omkring øjnene. Irriterende. Men for mere end ti år siden prøvede jeg altså High Impact mascaraen for første gang, og det er den jeg altid vender tilbage til. Jeg har prøvet mange andre i tidens løb, men for mig er det her den helt rigtig mascara. Den er nem at påføre, den holder hele dagen og den er nem at fjerne om aftenen. Jeg bruger faktisk bare den ‘almindelige’ og ikke den vandfaste. Men må nok erhverve mig den vandfaste til vores bryllup, for jeg er en værre tudemarie. Den holder hele dagen, og er lige til at skylle af med lunkent vand om aftenen. Har endnu ikke oplevet en mascara, der er så let at bruge. Find mascaraen her.

Jeg er også stor fan af denne cremede og bløde eyeliner. Den er sådan lidt sortgrå i farven og har et strejf af glimmer, så den er ikke så skarp på øjnene. Giver en intensiv og holdbar farve. Den er vandfast, så den holder hele dagen, og så er den nem at spidse. Find eyelineren her.

Superdefense SPF 20Defense Moisturizer

Jeg bruger helst kun dagcremer, som giver mig masser af fugt og som har solfaktor i. Begge dele får jeg i denne superdefense creme. Styrker og beskytter med solfaktor 20 mod UVA-og UVB-stråler. Alt sammen i den lækreste cremekonsistens, du kan forestille dig.

Find den her.


Psst.. Fra idag den 1. april til og med den 3. april kører Clinique -25% på hele sortimentet + en gave ved køb over 550 kr. (Gælder KUN online og så længe lager haves). Jeg har selv lige lagt en mindre bestilling på nogle af ovenstående sager.

Brug koden PEP og få: Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser 30 ml og Pep-Start Hydroblur Moisturizer 15 ml

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret