Kategori -
17. december 2014

X-mas gifts for the KIDS

Mange af jer er sikkert allerede færdige med at købe julegaver. Men måske er der stadig nogen af jer der mangler lidt? Jeg har i denne omgang fundet et par fine ting til ungerne. Det er måske ikke de mest “børnevenlige” sager som legetøj og sådan, men der imod gode praktiske sager, mest til børneværelset. Jeg er helt skudt i det lille skrivebord med tilhørende stol. Det er da for cute! Nu har jeg jo ikke selv børn (endnu), men jeg har en niece på 3 år som jeg elsker at forkæle. Jeg kan faktisk næsten ikke styre mig! Hun må være verdens mest forkælede barn. Jeg har dog styr på alle mine julegaver, meeeeen jeg har da ærligt lyst til at klikke flere af ovenstående sager hjem til hende. Altså bare som en liiiiille ekstra ting! #styrdigmostermille

kaninlampe / puslespil: verdens dyr / bestik / den lille prins pop-up bog /  træ ispinde / Bobles elefant / pude med ræv
Pixi boghylde / bord / stol / sengetøj / sættekasse / ABC træklodser / dukke

_

I guess that most of you are already done with the christmas shoppin? Maybe you’re not? Anyways, I’ve been collecting 14 cute stuff for the kids room. I don’t have kids myself (yet) but I have a 3-year old niece that I love to spoil. I can’t help myself when shopping things for her. Well well.. I hope to inspire you with this collage. Maybe you will find a little extra?!

rabbit lamp / puzzle / cutlery / the little prince pop-up book / wooden popsicles / Bobles elephant / fox cushion
Pixi bookshelve / table / chair / bedlinen with owls / The Dorm / ABC blocksDoll

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret