Kategori -
2. juni 2016

Wireless speakers – bring your music outside

Sommeren har virkelig taget sit indtog i Danmark. Folk er kommet frem fra deres vinterhi, parkerne er fyldt op med mennesker, grillpølser, hygge og ikke mindst sommermusik (Selv lytter jeg til den her for tiden, kan ikke stoppe!) Sidstnævnte vil jeg tale lidt om idag, for der findes jo et væld af fine muligheder for at tage musikken med ud på tur, eller bare med ud i haven, ja eller blot have stående indenfor. Der er tre trådløse højtalere, som særligt træder frem på designscenen, og dem vil jeg lige pippe højt om her i indlægget. 


Translation: The summer has really taken its entry here in Denmark. People have come out from their hibernation, the parks are filled up with people, and people are enjoying barbecue parties in the parks with chill and summer music (I listen to this one all the time, I can’t stop!). Speaking of music…  There are three portable speakers that particularly stands out designwise right now, and I want to show them to you. I’ve written down some words about these three cool wireless speakers. Get the rest of this blog post translated into your language right here.

LIBRATONE
Det danske firma har de seneste to år været igennem en turbo-udvikling, hvor der er blevet skruet op for de tekniske færdigheder og filet på designet. I efteråret relanceredeLibratone, der har showroom i Pakhus 48 i Københavns Frihavn, den klassiske ZIPP-serie. Serien har siden høstet flere anerkendte teknik- og designpriser, senest Red Dot Award her i foråret.
Det nyeste medlem af den populære ZIPP-familie er ovenstående frække sag “ZIPP Copenhagen Edition”. ZIPP Copenhagen Edition er premium-versionen af de klassiske, bærbare ZIPP-højttalere. Designet har fået et stilfuldt løft med base i mat aluminium, læderstrop og cover i blødt, italiensk uld, der tilfører et ellers traditionelt koldt udseende produkt et varmt udtryk – og så matcher de douce farver den minimalistiske, nordiske indretningsstil. ZIPP Copenhagen Edition har samme fleksible multirums-features og den samme fyldige, kraftige lyd som den prisbelønnede ZIPP. 
Libratone har mange fine trådløse højtalere. Zipp-modellen er den mindste, på størrelse med en termoflaske, og klart beregnet til at være ‘on the go’. Fås i to størrelser – ZIPP til 2.399 kr. & ZIPP Mini til 1.899 kr. 

VIFA
Ny på scenen er også ‘Copenhagen’ – en ny trådløs speaker fra Vifa. Smuk og nordisk i designet, beklædt med stof fra Kvadrat i flere flotte farver, og med helt diskret broderede navigationstaster. Højtaleren kommer i seks udvalgte farver. Hver farve har sin egen pulserende karakter. Energisk, elegant og underspillet. Personligt er jeg ret vild med den grå, som vist ovenfor. 
Find din Vifa favorit her (vejl. pris. 5.299 kr.)

BEOLIT 15 – Stor lyd i kraftfuld pakke
Beolit 12 er efterhånden en klassiker. Den lille Beolit 15 leverer stor lyd i en kraftfuld og bærbar pakke. Den er udstyret med innovativ True360-lyd, så du kan placere den overalt og få god lyd, uanset hvor du befinder dig. Med en effekt på 240watt har den power nok til at fylde selv de største rum med musik. Med en afspilningstid på op til 24 timer på en enkelt opladning kan du have Beolit 15 med overalt – både ude og inde. Opsætning og tilslutning via Bluetooth er både hurtig og nem – som det bør være.
Jeg er særligt vild med den sorte – men den fås også i andre farver. Find den online lige her (vejl. pris: 3.799 kr) 
// Photos: PR

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret