Kategori -
12. november 2014

The finest white cookware

 photo IMG_3082_zps1d3f3ad6.jpg

For nogle uger tilbage parkerede jeg cyklen ude foran Københavns Møbelsnedkeri. Her var der nemlig lagt op til en aften fyldt med gode mennesker og snak om gryder. Ikke bare hvilke som helst gryder, men de velkendte Eva Trio gryder. Eva Trio kan nemlig i år fejre 37 år. Designeren bag er Ole Palsby, og de fleste af jer kender nok i forvejen det fine og simple design. Den amerikanske arkitekt Michael Sheridan var fløjet ind fra USA for at fortælle os (med stort engagement) om disse gryder og hele historien bag. Han var en vanvittig dygtig fortæller, og jeg tager hatten af for, at han formåede at gøre noget så banalt som en gryde SÅ spændende at høre på.

Jeg har et langt kærlighedsforhold med Eva Trios velkendte gryder. Min allerførste gryder da jeg flyttede hjemmefra for 7 år siden var den grå Dura Line serie fra Eva Trio. Jeg er vokset op med Eva Trio. Min mor har dem også hjemme i sit køkken og jeg husker faktisk ikke andre gryder fra mit barndomshjem. Mine grå gryder er blevet brugt flittigt, fra alt lige fra suppe til wok til pocherede æg. Med mange år på bagen i mit køkken trængte jeg til en opgradering. Jeg faldt pladask for det hvide og simple grydesæt her ovenfor, og det røg derfor med hjem. Gryderne matcher vores metrofliser til perfektion, og jeg har lyst til at have dem stående fremme for evigt. De skriger af minimalistisk lækkerhed og jeg glæder mig sådan til at lave gode grønne efterårsretter, med nogle af mine grøntsagsfavoritter, nemlig grønkål og pak choy.

Kender i Eva Trios lækre gryder? Hvis ikke, kan jeg varmt anbefale dem.

Sauterpande 24 cm / Kasserolle 1,8 L. / Gryde 2,5 L / Bordskåne fra Objects&Use / Skærebræt fra Skjalm P

_

Some weeks ago I went to an amazing event with the press and bloggers to celebrate Eva Trios 37th birthday and see the new designs. The designs are made by Ole Palsby, which some of you maybe already know. The american architect Michael Sheridan was visiting from New York to tell us all about the history. He’s a true storyteller and managed to turn a simple pot into an amazing story.

I’ve always known Eva Trio. My mum have them in my childhood home and it was my first pots when I left home. I use them everyday and really enjoy the nice design. It needed to be upgraded and I fell in love with the white and simple pots above. They match our metro tiles to perfection, and I would like to have them out all the time. I really like the minimalistic look, and I can’t wait to cook autumn dishes with some of my favorite autumn vegetables such as kale and pak choy.

 photo IMG_3086_zps975ef977.jpg photo IMG_3091_zps844dfb39.jpg

Kommentarer

 1. Anne - 12. november 2014

  Wauw, de er smukke! Men er det ikke svært at holde den fine hvide farve? 😉

  1. Ja de er så smukke. Hmm nu har jeg jo kun lig fået dem, men min veninde har dem også og hun har haft dem nogle år, og de er stadig hvide og pæne. Det er mere inde i selve gryden, der kan man ikke undgå den får lidt patina.

 2. De er godt nok flotte i hvid! Vidste slet ikke de fandtes i den farve.. Det er jo så pænt og minimalistisk. Og hvor står de flot til jeres fine køkken vægge 🙂

  1. Jeg så dem også først i hvid for nogle år siden, og har været vild med dem siden. Jaaa de er så vanvittigt pæne! Jeg må købe en hylde til køkkenet så de kan stå fremme

 3. De er bare så flotte! Jeg kender ikke til gryderne fra Eva Trio i forvejen, men er sikker på de er rigtig lækre 😀

  1. De er vildt pæne og minimalistiske. Uha, kan du så komme igang 🙂 Jeg elsker dem! De er så gode.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret