Personlige indlæg
comments 6

Welcome to the world baby girl ♡

JEG ER BLEVET MOR!

Vores dejlige Frida mødte os og verden Onsdag den 1. juni 2016 – 9 dage forsinket, men lige præcis på hendes fødselsdag. En lækker sag på 3168 gram og fine 51 cm. Vi er fuldstændig overvældet af kærlighed, og vores hjerter er på galoperende overarbejde. Jeg kan næsten ikke tro, at vores lille pige endelig er her. Jeg har ingen ord for den kærlighed jeg har for hende og hendes far.

Det er den vildeste oplevelse jeg nogensinde har prøvet, og jeg kunne aldrig have gjort det uden min Lasse. Han var den bedste støtte hele vejen, han var så sej. Jeg er så uendelig stolt af ham, og jeg kunne virkelig ikke ønske mig en bedre far til min datter. Aldrig har jeg følt mig mere komplet. Vores nye eventyr som familie er begyndt, mit trekløver!

Af gode grunde vil der den kommende tid være lidt stille her på domænet, som i nok allerede har opdaget at der er netop nu, men jeg vil løbende opdatere på instagram, og så er jeg snart tilbage her på bloggen. Men følg med på min instagramprofil @sonomaseven


Our beautiful baby girl Frida arrived on June 1st. 3168g of pure sweetness. We are crazy in love and blown away. I can’t believe our little girl is finally here. No words for the love I have for this little love bug and her dad. Lasse was the best support I could ever ask for, and I am so proud of him. I could not ask for a better father for my daughter. Never have I felt more complete. Our new adventure has begun, our threesome! 

There will be a bit quiet here on the blog but I will continuously update on instagram. So follow along: @sonomaseven 

6 Comments

LÆG EN KOMMENTAR