Kategori -
13. juni 2016

Velkommen til verden lille sommerpige

JEG ER BLEVET MOR!


Vores dejlige Frida mødte os og verden onsdag den 1. juni 2016.

9 dage forsinket, men lige præcis på hendes fødselsdag. En lækker sag på 3168 gram og fine 51 cm. Vi er fuldstændig overvældet af kærlighed, og vores hjerter er på galoperende overarbejde. Jeg kan næsten ikke tro, at vores lille pige endelig er her.

Jeg har ingen ord for den kærlighed jeg har for hende og hendes far.

Det er den vildeste oplevelse jeg nogensinde har prøvet, og jeg kunne aldrig have gjort det uden min Lasse. Han var den bedste støtte hele vejen, han var så sej. Jeg er så uendelig stolt af ham, og jeg kunne virkelig ikke ønske mig en bedre far til min datter. Aldrig har jeg følt mig mere komplet.

Vores nye eventyr som familie er begyndt, mit trekløver!

Kommentarer

  1. Stort tillykke med lille Frida og treløveret 🙂

  2. Nååårh, søde lille freddie!
    Kæmpe stort tillykke til jeres lille familie <3

    1. Haha.. Mette!! Jeg ved det er dig ? Hun er sgu da ret sød, hende lille Freddie! ? Vi glæder os til besøg imorgen! Knus

  3. Stort tillykke til jer <3 Mega lækker baby I har lavet <3 Hun ser så sød ud!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret