Kategori -
7. februar 2015

Weekend in the yellow house

(null)

Jeg holder weekend i det her skønne gule hus. Min svigermors dejlige sommerhus, “Gimle”! Jeg tiltænker at lave en “på besøg hos” når vi nærmer os foråret. Det er nemlig det mest fantastiske hus med en sød historie bag. Dog kræver det at blomster og træer står i fuld flor. Så ser det altså lidt finere ud, fremfor nu, hvor alt er gråt, kedeligt og “nøgent”!

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend! Hvad skal i mon lave?

_

Spending my weekend in this amazing yellow house, “Gimle” that belongs to my mother in law. I will make a “visiting” when everything will get green here and the sun is shining. Right now in the wintertime it’s pretty cold, dark and everything seems ‘naked’.

Have a lovely weekend! What are your plans?

Kommentarer

 1. Sommerhuset ser rigtig idyllisk ud – også uden blomster og udsprungne træer. Må være et dejligt sted lige at, få ladt batterierne op!
  Jeg har et ‘lille’ projekt i denne weekend. Min oldefar var møbelsnedker og vi har stående hans høvlebænk – den er fra ca. 1930’erne. Den vil jeg meget gerne have op i spisestuen og anvende som et bord. Der skal lige gøres lidt ved den. Da den har været udsat for lidt af hvert igennem årene. Den er tung som et ondt år – så der skal lige hid kaldes nogle stærke mænd.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at, få den op.

  1. Det er virkelig et dejligt sted. Det er så dejligt roligt her.
   Uhhh det lyder ret fint med en gammel høvlebænk. Det er altid fedt når man har nogle gamle arvestykker man kan gå implementeret i sin indretning. Haha.. Det er ikke altid sådan med tunge ting. Kan huske den gang vi skulle have vores betonbord op i lejligheden (på 4. sal) det var lidt af en udfordring! Men min kæreste og en kammerat klarede det til UG, bare de to!
   Kan godt forstå du glæder dig. Jeg bliver da helt nysgerrig. Kan jeg se den et sted? 🙂

 2. Jeg synes nu, at det ser noget så hyggeligt ud. Etageejendommen jeg bor i, der kun er omringet af flere etageejendomme, er langt mere grå, kedelige og nøgne, end din svigermors hus ser ud til 🙂

  1. Hehe.. det er meget hyggeligt. Men jeg kender det jo fra om sommeren når alt er grønt. Der er her bare ENDNU flottere!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret