Kategori -
20. oktober 2016

Vores bryllupsfotograf

Okay, der er godt nok 8 måneder til vores bryllup, men vi har allerede nu helt styr på fotografen og videografen. Vi er i rimelig god tid, tænker du måske? Men faktisk bliver mange ting til et bryllup booket vanvittigt hurtigt, herunder bl.a. fotograf. Man skal virkelig være ude i god tid. Vi har allerede nu oplevet at mange ting er meldt udsolgt grundet andre bryllupper og arrangementer, bl.a. lokation, kokke, service osv. Crazy! Men som min kære far altid siger “rettidig omhu” – og det kan jeg jo kun give ham ret i. 

Nå.. men til vores store dag har vi altså allerede nu booket fotografen og videografen. Yes, du læste rigtigt. En videograf. Vi har nemlig hyret Storybook Studio til at stå for både billeder og bryllupsfilm. Jeps, en bryllupsfilm. Hvorfor nøjes med billeder, når man samtidig kan få en smuk bryllupsfilm fra ens store dag. Det er ikke for alle, men vi synes det er en fed og anderledes måde at forevige dagen på, dét der med at have mulighed for at “genleve” dagen.

Storybook Studio drives af ægteparret Sarah og Sergio. For nogle uger siden have vi møde med Sergio, en rigtig sød og virkelig dygtig fyr. Han har læst multimediedesign ligesom Lasse og jeg, lidt sjovt. Til mødet snakkede vi drømme og idéer for både billeder og film, og Sergio viste os nogle af hans smukke billeder og videoer. Wow altså. Han kan sgu sit kram. Der var derfor heller ikke så meget at rafle om, Sergio er den helt rigtige til jobbet! Så han er allerede booket til hele dagen.

Selvom min storesøster er fotograf (Svanberg Grath Photography), kunne man måske tro det var oplagt at hun ligesom stod for den del. For hun er om nogen vanvittigt dygtig til netop bryllupsbilleder, det er måske i virkeligheden en af hendes væsentligste forcer! Men jeg synes ikke hun skal være på arbejde til sin lillesøsters bryllup, tværtimod. Hun skal ikke føle sig forpligtiget til at gå rundt og tage billeder hele dagen og aftenen, men være til stede til festen, nyde den og slappe af, som gæst og storesøster. Meeeen kender jeg hende ret, kan hun nok ikke lade være med at tage kameraet med og tage lidt billeder alligevel. Det er også helt ok. Så længe det forbliver som “bryllupsgæst”! De fleste gæster tager jo lidt billeder til sådan arrangementer anyways.

Psst… Du kan se mange flere smukke billeder og videoer fra Storybook Studio på deres hjemmeside, på instagram eller på Facebook. Men hey, gør lige dig selv den tjeneste at se filmen øverst i indlægget. Den er alt for cute! 


Photos + video: Storybook Studio

Kommentarer

  1. Carolina - 20. oktober 2016

    So Beautiful! congratulations! I was wondering who was your hairdresser? You look stunning!

    1. This is not me 🙂 I’m getting married in june 2017, but we just hired Sergio from Storybook Studio as our wedding photographer and videograhper.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret