Kategori -
23. juli 2017

Vores rustikke bryllupskage

SÅ BLEV DET KAGETID! Tid til at skrive lidt om vores smukke bryllupskage.

Vi fik besked på, at vi ikke måtte bestille en bryllupskage udefra. Den ville min kære svigermor nemlig lave til os, med lidt assistance fra Lasses moster. Vi kunne ikke undgå at være lidt med på sidelinjen i processen, for hun bagte og bagte i flere dage. Haha! Jeg vidste godt den ville smage godt og være flot og alt det, men aldrig i min vildeste fantasi havde jeg drømt om en flot kage. Wauw – ægte wauw! Hun er for vild, altså. Hun burde virkelig stille op til Den Store Bagedyst min kære sviger.

Det eneste hun faktisk spurgte om var lidt inspiration til, hvordan vi (læs: jeg!) kunne tænke os den cirka så ud. Jeg sendte hende mit bryllupskage-inspirations-board fra Pinterest med billeder ad smukke flerlags-kager med hvid frosting.

Resultatet blev simpelthen den smukkeste 3-lags bryllupskage, med sådan en lækker cremet buttercream frosting udenpå. Indeni var der blåbærbomber og den lækreste cholademousse. Ej men, det var SÅ lækkert! Kagen var pyntet i et fad af friske bær og med olivengrene om. “Bryllupsfiguren” var en rustikt ‘cake topper’, som jeg selv lavede (find DIY-guide her).

Det var den mest himmelske mundfuld kage jeg længe har smagt. Nøj, det var godt!
Photo 1 + 2 + 3: Storybook Studio
Photo 4 + 5: Svanberg Grath Photography

Kommentarer

 1. Hej Mille.
  Vi sidder lige og beundre din kage, og tænkte på, hvad det er kagen er svøbt i? er det flødeskum, eller hvad er det?
  Den er simpelthen så smuk.
  Mvh
  Mette SH

  1. Hej Mette,
   Kagen har en lækker cremet buttercream frosting udenpå. Det smagte himmelsk!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret