Kategori -
4. januar 2017

Vores nye pæne puslebord


Ja, et puslebord kan godt være pænt. Se bare!
Så fik vi endelig samlet vores nye smukke puslebord. Det har stået i sin kasse i flere måneder, men vi har simpelthen haft så travlt med alt muligt andet. Men i juledagene fik vi altså tid til at samle det. Det er så dejligt, praktisk og ikke mindst pænt. Bordet er lavet af egefinér og har fået en vandbaseret organisk maling på overfladen, for at få den lækre mælkehvide farve, som fremhæver træets årer. Puslebordet har desuden en rigtig god højde, så man ikke skal stå og bøje sig for meget, og derved få ondt i ryggen og lænden. 
Puslebordet har en praktisk hylde lige under selve puslepladen samt en stor skuffe på siden. Skuffen på siden gør at man ikke behøver træde væk fra puslebordet hver gang man skal bruge noget fra skuffen. Puslebordet kan samles med skuffen enten på højre eller venstre side, afhængigt af behov. Når der ikke længere er behov for et puslebord, kan puslepudestopperen nemt tages af, således puslebordet kan fungere som kommode. Smart, ik?
Det er fra det danske brand Ollie|s|Out og kommer i to farver: milky og chocolate.
Psst.. bogstavsfolie-ballonerne er fra Festissimo. De har holdt luft siden Fridas barnedåb 1. oktober. Vildt ik? Nu pryder de hendes værelse så fint og skaber hygge og stemning! Love it.

Puslebord fra Ollie|s|Out / Højstol fra Budtz Bendix / Balloner fra Festissimo /
Walton Ford plakat fra Louisiana / Rispapirlampe fra Den kinesiske butik i Rosengården, Kbh K.


// Photos: by me

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret