Kategori -
24. marts 2021

Vores nye emhætte

Endelig er den her. Vores nye store smukke snedkereret emhætte.

Vi har købt den hos Oak Studio, som også har lavet vores køkken. Vi har været frem og tilbage med tegninger nogle gange, og den har været nogle uger undervejs.. men nu er den her altså.

Det er egentlig lidt skægt det der med emhætter. For de fleste prøver jo faktisk at gemme dem væk. I loftet, i væggen eller, som man kan i dag, i kogepladen.

Jeg synes det afhænger meget af hvilket køkken man har, om sådan en emhætte skal gemmes af vejen. I et mere moderne hjem, ja, måske. Men i et gammeldags mere klassisk køkken synes jeg, faktisk, at det er vildt flot at gøre den til en del af udsmykningen.

Omfavn de ting der er der!

Og det er dét vi er gået med. At gøre den til en del af udsmykningen, for den er der jo. Så vi omfavner den med alt hvad den er.

Og vi synes at det ville passe perfekt til det køkken vi har valgt. Så vi har sgu købt en (meget) synlig emhætte. En stor klods lige dér midt på væggen.

Nogle vil nok mene at det er en stor øjebæ, og at vi er helt tossede, og det er helt fint. Smag er nemlig individuelt. Så jeg bliver ikke stødt hvis man ikke kan lide det.

To år senere…

Jeg elsker vores nye klods det midt på væggen. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg var liiiidt skeptisk inden den blev hængt op, og bare stod der på gulvet. Den var STOR! Men synsbedraget overraskede mig, og ds den først gang der, var den meant to be.

Det er så skørt. Vi har boet her i TO år lige straks, og selvom vi ikke har haft en emhætte før nu, så føles det alligevel som om den har hængt her altid.

Den fuldender vores køkken og det føles, på en måde lidt, som et nyt køkken, da udtrykket har ændret sig, til et mere landlige køkken. Og jeg er simpelthen tosset med den!

Hvad synes I?

Kommentarer

 1. Marianne E - 24. marts 2021

  Synes den er pæn og en god løsning som passer godt til jeres køkken 🙂

  1. Mille Emilie - 24. marts 2021

   Tusind tak Marianne. Vi er også helt vildt glade for den! 🙂

 2. Mie - 24. marts 2021

  Det passer rigtig godt ind i rummet. En flot løsning. Er det egentlig samme farve som lågerne eller er den en anelse mørkere? Det er lidt svært at se på billederne.

  1. Mille Emilie - 24. marts 2021

   Tak Mie. Vi er virkelig også glade for den. Den er faktisk helt samme farve, men kan godt se en lille tand mørkere ud. Måske fordi den står alene op ad de hvide fliser. I don’t know. Det afhænger lidt af lyset, synes jeg.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret