Kategori -
11. marts 2019

Vores nye badeværelse – del 2: Fliserne er færdige!

Evighedsprojektet

Vores nye badeværelse (aka. evighedsprojektet) griber om sig. Haha! Vi bliver jo aaaaaaaldrig færdige. Det følesd virkelig som en evighed. Haha.. EJ! Vi nærmer os faktisk (langsomt) mål.

Vi har indtil nu brugt 40 kasser metrofliser, godt og vel 2.400 metrofliser er det blevet til. Vildt! Og så kan man så lige lægge alle de andre klinker + mosaikkerne på gulvet oveni. AV! Jeg tør slet ikke tænke på HVOR mange klinker der i det badeværelse.  Haha.. MANGE!

Fliser eller klinker?

Hedder det egentlig fliser eller klinker? Hvad fanden er forskellen egentlig? Fliser er vel dem på fortovet? Men alligevel synes jeg de små “metrofliser” også er en flise. Ha. Jeg ved ikke hvornår det er hvad – ved du?

Men altså.. se nu deeer. Det skrider langsomt fremad. Denne weekend har vi knoklet igennem. Vi er HELT færdige med metroflise-delen, og vi fik lavet en hel del med de afsluttende kanter i toppen.

Vi mangler faktisk kun kanter, hjørner og toppen af halvvæggen ved brusenichen nu. SÅ er vi klar til at “rense” fliseklæbsrester af med syre og SÅ kan vi ellers bare fuge derud af. YES!

Badeværelsesmoodboard

Når vi har fuget er vi faktisk klar til at få installeret badeværelsesmøblet, brusearmaturet, sanitet osv. Så du mit moodboard over badeværelset? Her har jeg delt nogle af de ting vi skal have i badeværelset. Bl.a. skal vi have købt badeværelsesmøblet og have det malet, så det er også ved at være snart vi kan få det gjort. Juhuuu!

Jeg glæder mig helt åndssvagt til at begynde at “indrette” og rykke ind.. og ikke mindst til at stå lige der på vores flotte mosaikgulv i brusenichen og bade. Ah! SNART.

Seeeee hvor fin vindueskarmen bliver. Er helt vild med idéen om at have fliser over alt.

Den lille firkantet metaldims der sidder lioge der i hjørnet er renselemmen til skorstenen, som sidder lige på den anden side. Den har hele tiden været der, og vi har desværre ikke haft mulighed for at fjerne den. I så fald ville den sidde i vejen for en evt. pejs/kakkelovn, som vi jo godt vil have på et tidspuntk. Vi skal bare lige finde den rette. Jeg drømmer om sådan en hvid svensk kakkelovn. De er så smukke! Men nu må vi se. 

Nå, men den kunne altså KUN sidde der desværre. Lidt træls, men altså.. vi embracer at den er der, og så lader vi den være i den farve den har nu, eller maler den hvid. Det må vi lige se på, når vi har fuget og sådan. På en måde synes jeg egentlig den er meget sød og cool til fliserne, når det nu skal være. Og det skal det jo! Ha. 

Således ser det ud med den runde afsluttende top. Det bliver dødlækkert når vi får fuget mellem fliserne (klinkerne?)

Kommentarer

 1. Anna - 11. marts 2019

  Det ser så godt ud! Det bliver spændende at se det hele færdigt (:

  1. Tusind tak! Vi glæder os også til at blive færdige 🙂

 2. Erica - 11. marts 2019

  Det er virkelig et smukt badeværelse, I har lavet! Har I valgt facetslebne eller flade metrofliser? Det er lidt svært at se på billederne 🙂

  1. Tusind tak Erica,
   Vi er virkelig også glade for det 🙂
   Fliserne er UDEN facet, altså flade. Men den type metroflise vi har valgt har en krakeleret og lidt ujævn overflade, så de er ikke 100% lige/firkantede.

 3. Sinne Elisabeth Jensen - 11. marts 2019

  Hejsa
  Hvor har I købt de afrundede kanter for oven, vi kan kun finde dem på hjemmesider i Sverige..
  Mvh Sinne

  1. Mille Emilie - 11. marts 2019

   Alle fliser inkl. border er købt hos Aquadomo i Hellerup 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret