Kategori -
5. marts 2019

Vores nye badeværelse – del 1: Metrofliser og mosaikgulv

En lille opdatering herfra vores badeværelsesrenovering!

Vores entreprenør gjorde rummet klar til os med nye gipsvægge, vådrumsspartel og den lille halvmur ind mod brusenichen. Det stod klar til os i sidste weekend, hvor vi altså startede op med projektet. Og puha! Sikke et arbejde. Haha.. Men hold nu op, hvor bliver det dog også bare godt.

Det er simpelthen SÅ typisk os at lave sådan noget her selv. Ha! Resten af huset har vi andre til at lave på, men badeværelset vil vi altså gerne lave selv. Hvorfor? Fordi vi synes det er skide skægt, vi elsker at bygge og gøre ved selv og så er det bare fedt at kigge på bagefter når man er helt færdig og bor i det. Man bliver bare lige lidt ekstra glad for det.

2.820 fliser + det løse

Vi er blevet helt færdige med gulvet for to uger siden, og i weekenden startede vi sp op på de.. hold nu fast… 2.820 metrofliser. YES! Der er 2.820 metrofliser. 47 kasser med 60 fliser i hver. Puha! Haha.. og det er jo altså lige uden, at jeg har talt resten af badeværelsesklinkerne med; sokkelklinkerne, topklinkerne og de MANGE mosaikker på gulvet. Tør slet ikke tænke på HVOR mange fliser der egentlig er kastet ind i det badeværelse. HA!

I MORGEN går det løs igen. Både Lasse og jeg holder en hel fridag, får farmor til at hente Frida og så skal vi ellers bare KLINKE derudaf. Vi håber at blive helt færdige med selve flise-delen, således at vi er klar til de små detaljer som topklinker og fuge i weekenden. Men altså.. nu må vi se.. Det er jo fint at have mål, men lur mig om det ikke ender med at tage en krig alligevel. Ha..

Men her en lille stak billeder fra processen indtil videre! Vi er godt og vel HALVVEJS! Det er jo helt vildt hvad man kan nå på et par dage. Den store væg tog lige knap 5 timer at lave. Hold nu k*** et arbejde altså, men jeg synes altså vi er lidt seje.. Ja, hvis man må sige sådan! Ha. Fuck janteloven et øjeblik, tak. Er sgu stolt af vores arbejde. Et KÆMPE arbejde, men det bliver så skide flot altså. Og se lige den sorte stribe i bunden. YES! Vi gjorde det. Er det ikke godt?

P.s. Ved uuuuuudemærket godt, at man ikke bruger fugesnoren på den måde, som vi har gjort det. Haha! Normalt bruger man en hel snor langs væggen, og så kører man bare, vi har valgt at klippe små bider af. Normalt gør man ikke sådan.. Men vi er sgu langt fra normale. Sååå.. ja! Vi synes denne måde er den letteste. Ha! 

P.p.s. Har man i øvrigt mod på at lave en metroflisevæg selv, så kan jeg varmt anbefale min egen DIY-guide til metrofliser lige her.

Lasser skærer fliserne med en vådfliseskærer. Det gør “snittet” meget mere lige og pænt, hvor en “almidnelig” fliseskærer (uden vand) godt kan give fliserne lidt skår. Så det vil jeg varmt anbefale at bruge, hvis man har mulighed for det. 

Ej, men se nu lige altså… er SÅ glad for vi gik med den sorte stribe, som vi hele tiden havde i tankerne. Det fuldender ligesom lidt udtrykket i hele stilen vi er gået med. 

Ihhh… bliver det ikke pænt?

Kommentarer

  1. Katrine V. - 5. marts 2019

    Det er simpelthen det smukkeste ufærdige badeværelse, jeg har set til dato! Sikke et arbejde, men hvor er I bare seje! Held og lykke med resterende, I gør det godt – og hvor er jeg bare vild med jeres ‘nye’ stil. <33

    1. Hvor er det dog en sød besked Katrine. 1000 mange tak!! Det er et KÆMPE arbejde, det har taget lidt om sig. Haha.. Typisk os! Men jeg håber, at resultatet bliver ligeså godt, som vi forestiller os det. Ja, stilen er en lidt anden end her i lejligheden. Glæder mig til en mere rolig og stilet stil. Hvis man kan sige det sådan. TAK fordi du følger med <3

  2. Mette - 5. marts 2019

    Det ser så mega smukt ud:) hvor har I købt mosaikkerne til gulvene? Tillykke med jeres badeværelse 🙂

    1. Tusind tak. Vi er også SÅ glade for det! fliserne er købt hos Aquadomo i Hellerup.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret