Kategori -
8. juni 2020

Vores køkkenlamper i diamantskåret messing

Dem der har fulgt med herinde i lang tid, ved hvor svært det var for os (læs: mig!) at finde de rigtige lamper til vores køkken. Jeg lavede dette indlæg omkring lamper, hvor jeg havde udset mig en helt særlig lampe.

Jeg havde forelsket mig i en lampe, som min gode kammerat Kasper, som står bag designvirksomheden Thorup Copenhagen, har designet.

Der var dog et lille men.. Jeg ville rigtig gerne have lamperne i messing, men han lavede dem ikke i messing. Han havde dem i sorte, så vi lånte et par med hjem, for at holde op til væggen, og se om det kunne være noget.

Vi hang dem op i nogle uger, for at fornemme stemningen og looket, men nej.. følelsen var der altså ikke helt. Det skulle være i messing. Vi har messinggreb på skufferne og en Quooker i messing, så vi synes at messinglamper ville matche bedre til det look vi gik efter. Jeg måtte derfor plage Kasper om at lave dem i messing. Haha!

Jeg plagede ham i måneder, og han blev vidst lidt træt af mig til sidst, så efter noget tid gik han med til at lave fire lamper i messing. Muhaha.. Så vi fik endelig købt os fire smukke lamper designet af vores gode ven, Kasper.

Jeg synes det er mega fedt at have noget af hans design hængende i vores hjem, ja jeg er faktisk helt stolt. Jeg/vi har heppet på ham gennem hele hans studieforløb og karriere som selvstændig designer. Og nu er han der endelig! Det er så sejt gået.

PATRONE væglampe

PATRONE væglampen er endelig sat i produktion, men kommer i en limited edition – så man skal være lidt hurtigt, hvis man ønsker lige netop denne lampe.

Lampen er udformet med massivt diamantskåret messing, et tidløst materiale, der patinerer naturligt med tiden. Hvert produkt fra Patrone Lighting Collection er håndlavet i Danmark. Formen er enkel og smuk men får et rå ydre med den diamantbeskårede overflade.

Den slanke væglampe giver et blødt lys, både op og ned, og fungerer som et lysarmatur med et moderne, men tidløst look.

Det minimalistiske udtryk giver den perfekte tilføjelse til ethvert hjem og rum, hvor man ønsker et behageligt lys og atmosfære. En lampe der kan bruges i alle rum. Som sengelampe, væglampe i køkkenet, på badeværelset, i entréen eller hvor man nu mangler en fin væglampe.

Læs meget mere om PATRONE væglampen lige her.

GIVE AWAY

Psst.. Jeg har fået lov til at udlodde 2 stk. væglamper til to af Jer der følger med hos mig. Konkurrencen foregår på min instagramprofil – så hop ind forbi og deltag!

Kasper Thorup

Thorup Copenhagen

De fleste af Jer genkender måske Kasper? Han var en af de seks dygtige designeren i tv-programmet Danmarks Næste Klassiker, som blev vist på DR1 i februar 2019. Han vandt bl.a. med sit stoledesign i første afsnit med NOEL chair.

Jeg har kendt Kasper de sidste 10 år, da han er en af Lasses gode kammerater. Vi har altid haft en god kemi, da vi har samme interesser for æstetik og design. Så snakken har altid bare kørt derud af, og Kasper og hans søde kæreste Anne er nogle af vores bedste venner, som vi ofte hænger ud med – og kæmpe win, vores børn leger sammen! Så hyggeligt.

Kasper en en rigtige Københavnerdreng og er vokset op på Vesterbro, hvor han også bor med sin kæreste Anne og deres søn Elliot den dag i dag. Han har også sit designstudio i Tullinsgade på Vesterbro. Gaden er perfekt placeret mellem Vesterbro og Frederiksberg, og den er charmerende med en afslappende atmosfære.

Kasper startede sit designstudio Thorup Copenhagen i 2017. Han har en MA. i Furniture Designer fra KADK. Han arbejder særligt med fokus på materialer og kompromisløs kvalitet, og udforsker den klassiske forestilling om ikoniske møbler.

Ambitionen er at vise et nyt perspektiv på Skandinavisk design, ved at afbalancere det klassiske og moderne, og skabe objekter der opnår en berettigelse.

Kasper Thorup foran sit Studio i Tullinsgade
Et lille glimt fra Thorup Copenhagen design studio med den velkendte NOEL chair
Vores køkken, hvor de smukke messinglamper pynter så fint på væggen.
PATRONE væglampe

Kommentarer

 1. Lamperne er super fede og så gør det bestemt hellere ikke noget, at de også går rigtig godt til den hvide flisevæg. Jeg er generelt kæmpe fan af de rene linjer du har i køkkenet samt kombinationen af marmorbordplade, de grå elementer og så messinglamperne der bryder kontrasten.

  1. Mille Emilie - 8. juni 2020

   Tusind tak Christian. Vi er også blevet rigtig glade for vores køkken OG lamper 🙂

 2. Det er godt nok en fed stil, og marmorbordpladen passer rigtig god sammen med de cool lamper! 🙂

  1. Mille Emilie - 8. juni 2020

   Tusind tak 🙂

  1. Mille Emilie - 8. juni 2020

   Tak 🙂

 3. Eva Bak - 8. juni 2020

  Hej. Sikke et fint køkken. Lamperne er superfine, og det er fliserne også. Vi mangler fliser som dem i vores køkken. Vil du mon fortælle, hvor I har købt dem. Bh. Eva Bak

  1. Mille Emilie - 8. juni 2020

   Tusind tak Eva. Hvor spændende med fliser i jeres køkken. Vi har købt dem hos Mosaikhjørnet 🙂

 4. Vivi Dalsgaard Sønderskov - 8. juni 2020

  Hej. Kan ikke lige finde hvor der står hvor I endte med at finde marmor bordpladerne? 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret