Kategori -
15. marts 2017

Vores grå sofa


Der er rigtig mange der spørger ind til, hvor vores grå sofa er fra. Både her på bloggen, men også på min instagram (følger I med derinde?). Det forstår jeg godt. For den er både pæn og virkelig god at sidde/ligge i.  Derfor tænkte jeg jo, at jeg hellere måtte dele den med Jer, som ikke før har læst om den.
Vores sofa er fra Bolia og modellen hedder ‘Sepia’. Vi valgte en 3-personers sofa, men man kan, med som de fleste andre sofaer, også få den både mindre, større, og endda med chaiselong. Vi valgte at få sofaen i koldskum med duntop, hvilket gør at faconen holder, og at man ikke får sådan nogle ’synke-puder’ med tiden. Farven vi valgte hedder ‘Nantes’ i sådan en multigrey farve, som er meleret i det. Puderne er syet uden kantbånd, og den sort-lakerede træsokkel giver sofaen det der lounge-flyder-look, hvilket jeg synes er virkelig pænt. Så kommer der heller ikke støv under sofaen 😉

Vi købte sofaen inden vi fik Frida, men den har altså vist sig at være et genialt køb når man har børn. Stoffet er nemlig virkelig nemt at holde. Vi har selv spildt nogle sager (læs: chokolade!) i sofaen, og det er lige til at tørre af. Nantes-stoffet er nemlig sådan meleret i det, hvilket samtidig gør det svært at se smuds og den slags. Smart!
Læs også: Kom indenfor i min gamle lejlighed
Jeg vil i øvrigt lige tippe om, at holde øje med Bolias mange rabatter inden man køber noget. De kører nemlig reeeet ofte gode rabatter, gerne henover en weekend. Her kan du spare alt fra 20%, 30%, 40% og nogle gange helt op til 50%. Det er da værd at vente på!

Kommentarer

 1. Annia - 15. marts 2017

  Hvor er den lækre plaid fra?

 2. Sara - 15. marts 2017

  Jeg er mere misundelig på dit Paradistræ, end på din sofa 🙂

  1. Haha.. tak! Det er jeg også meget glad for, kan du tro.

 3. Gitte - 15. marts 2017

  Hvor er tæppet på gulvet fra? 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret