Kategori -
2. juli 2017

Vores eventyrlige bryllupsborddækning med krystaller, markblomster og oliventræer


Så blev det endelig tid til at vise billederne fra vores smukke bryllupsborde. Jeg har sådan glædet mig til at trykke ‘udgiv’ til dette blogpost, for bordene og selve omgivelserne blev bare SÅ smukke, synes jeg.

Vi vidste fra start vi ville have langborde. Det passede til venuet og stemningen, og så taler man bare fantastisk godt sammen ved langborde. Runde borde er også fine og hyggelige, men det kan være svært at snakke med dem på den anden side, for bordene er så store. Så det blev altså langborde. Vi var 68 til spisning, hvilket blev til 3 store langborde. Et ‘højbord’ med os – brudeparret – vores nærmeste familie og de tætteste venner. Et familiebord, med onkler, tanter, mostre, kusiner, fætre og lidt venner gennem familien. Sidste bord var rent vennebord, og alle tre borde fungerede super godt. Vi havde valgt at sætte par enten ved siden af, eller overfor hinanden, hvilket også var et hit. 
De smukke glas, bestik og tallerkener havde vi lejet gennem A Table Story. Vi havde valgt et råt og rustikt keramikstel fra Würtz, som vi også har herhjemme. Det kender vi, og er meget os. Det er smadder råt og passede ligeledes til hele stemningen i hangaren. Glassene var klare krystalglas, bestikket var i sølv og til hver gæst var et lille saltkar og skærebræt til brød. Egentlig ret overflødigt, men virkelig en fed detalje, der lige gav det sidste. 

Til bordene havde vi skaffet duge og servietter i hør fra Broste. Dugene var hvide og servietterne i en smuk lysegrå. Intet af det blevet strøget, så det forblev småkrøllet og rustikt (Så sparrede vi også tiden på at stryge, hah!). Det var så fint og lige det vi søgte. Til servietterne havde jeg lavet disse rustikke bordkort i selvtørrende ler. De var et hit! Tror faktisk de fleste gæster tog deres bordkort med hjem. Vi har også gemt vores ‘bruden’ og ‘gommen’ i vores lille bryllupskasse. Hyggeligt!

Blomsterne til bordene købte vi gennem Stalks & Roots, som holder til i Torvehallerne. Vi bor et stenkast derfra, og jeg køber stortset altid blomster der. Det var også her igennem vi lejede de 20 store oliventræer, som stod omkring os. Rimelig tjekket. Vi fik selv arrangeret træerne på plads, som kom allerede torsdag – men om fredagen, dagen inden brylluppet – kom seje Gitte Hyttel ud med hendes vanvittigt søde lærling, Maja. De stod for at dække bordene smukt med det vildeste blomstereventyr jeg længe har set. De var SÅ seje, kreative og topsøde. Det spillede bare! Vi havde givet Gitte frie tøjler til at fyre den af, men vi havde gennemgået nogle enkelte blomster hun vidste vi kunne lide; den blå kornblomst, proteaen og generelt markblomster som vi syntes passede til stedet. Jeg kunne vitterligt ikke have ønsket mig smukkere blomster end det Gitte og Nanna leverede. Wauw, bare wauw!


Bordnumrene købte vi hos Panduro Hobby. Ved ikke helt om man kan få dem mere, de var nemlig ved at udgå, fik jeg af vide. Men anyways.. jeg malede dem hvide og sleb dem efterfølgende, så de fik det der rustikke lidt slidte look. Derefter borede vi pinde i rumpen på dem, og Gitte placerede dem så i store duftende artiskokker for hver bordende. Så smukt!


Vaserne og lysestagerne var forskellige flasker og glas, som vi havde samlet de seneste mange måneder. Alt fra juiceflasker, syltetøjsglas, lemonadeflasker til ølflasker og Fridas sveskemosglas. Haha..  Alt kan bruges! Gitte havde taget nogle enkle høje vaser med til blomster, det så bare så fint ud. 

Henover hvor vi sad havde vi hængt lyskæder op som en slags “tag” henover hovedet på os. Det var jo lidt en udfordring at få den store hal til at syne mindre, føles mere intim og hyggelig, og det lykkedes os egentlig ret godt synes jeg. Over dansegulvet havde vi lejet en KÆMPE diskokugle på 100 cm i diameter gennem Diskotekerne.dk Haha! Vi kunne simpelthen ikke lade være, og det er altså, uden tvivl, de bedste penge vi har lagt ud for en gang ekstra omgang glam! Shiiiit den var vild, og den gav de fedeste effekter til dansegulvet. 

{ Photos: Storybook Studio }

Kommentarer

 1. Eva - 2. juli 2017

  Hvor er det bare fint! Stort tillykke med brylluppet.
  Vi skal selv snart giftes og har en mindre krise over servietterne. Kunne du mon være interesseret i at sælge jeres servietter til en god pris?

 2. Dit bryllup ligner et eventyr! Som taget ud af an film <3

  1. Tusind tak – det føltes virkelig også som et eventyr! <3

 3. Stine - 2. juli 2017

  Hej Mille. Jeres bryllup ser helt fortryllende ud. Kan du mon lokkes til at fortælle, hvor du skaffede tavlepladen, I har skrevet bordplanen på? Tak 🙂

  1. Hej Stine,
   Der kommer en DIY-guide med al info lige straks 🙂

 4. Nanna - 2. juli 2017

  Hvor fik i lyskæderne fra?

  1. Vi lejede gulv, borde, stole, lyskæder osv. hos Events Fyn (vi kender dem) og de kunne levere ALT på dagen, så det var ret nemt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret