Kategori -
17. august 2017

VORES BRYLLUPSVIDEO ♡

Wauw, idag har vi været gift i to måneder. Det skal altså fejres, og derfor får I her vores smukke bryllupsvideo. Jeg har sådan glædet mig til at dele den med Jer. Vi havde til vores bryllup, som jeg har nævnt nogle gange, hyret dygtige Sergio fra Storybook Studio for at dokumentere og forevige vores store dag. Vi havde udover billeder også hyret Sergio til at lave en bryllupsfilm. Vi havde hyret ham HELE dagen, og det kan jeg virkelig anbefale. Vi er simpelthen så glade for resultatet, både for billederne men i den grad også denne fine og stemningsfyldte film.

For er der noget den er, så er det stemningsfyldt. Sergio har formået at fange alle de store, men også små stemninger fra dagen. Alt lige fra vielse, kys, grin, glædestårer til diskokugle og dans, slå-i-søm, petanque og detaljer. Sergio er så vanvittigt dygtig, altså. Han formår virkelig at skabe resultater og fange øjeblikkene, uden at være i vejen på dagen. Ingen af os, hverken brudepar eller gæster, lagde rigtig mærke til ham i løbet af dagen, selvom han egentlig var lidt over det hele. Jeg bemærkede ham ihvertfald (næsten) ikke, og var på intet tidspunkt generet af, at han knipsede løs. Jeg er så imponeret over, hvad han har fanget gennem linsen, både stemninger men også bare lyset. Wauw!

Vi fik faktisk tilsendt videoen for noget tid siden, men jeg har bevidst ventet med at poste den her på bloggen, så vi lige kunne se den og fordøje det hele. Fordøje lyder forkert, men det er jo hvad man skal; fordøje hele dagen, talerne, maden, kærligheden. Dernæst ville vi gerne vise den for venner og familie. Nøj, hvor var det bare en god dag! Det føles næsten, som at være der igen.

TAK, SERGIO! 

Jeg håber I vil tage rigtig godt imod den – den er jo ret privat, egentlig. Men jeg synes simpelthen den er så fin, til ikke at dele. Så værsgo’ – enjoy! Lad mig endelig vide, hvad I synes. 

Til alle Jer, som overvejer en videograf til jeres kommende bryllup, kan jeg kun sige: DO IT! Og gerne for hele dagen, så alt kommer med. Det er naturligvis en smagssag, og nogen synes det er ret amerikaniseret, men for fanden det er fedt at have bagefter.

Alle bliver glade for det. Både én selv, men også familie og venner. Alle vores gæster, familie som venner, har været helt oppe at køre over den. For det er jo ikke kun os, brudeparret, som er filmet. Og det er altså et dejligt minde at have. Jeg synes ihvertfald det er virkelig fint, at vi hvert år på vores bryllupsdag (eller hvornår vi nu har lyst til at se den) kan kigge tilbage på vores store dag, og opleve det hele en gang til. Jeg tror da også, at vores datter Frida, vil synes det er ret hyggeligt at se filmen, når hun bliver stor. Hun er jo med i videoen.

Photo & video by Storybook Studio

Kommentarer

 1. Maria - 17. august 2017

  Den video er nok noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set. Hold op hvor er den fantastisk, den kan jeg godt forstå I er glade for og vil gemme som et evigt minde. Det ser ud til at have været verdens bedste dag og sikke fantastiske rammer, I havde gjort klar. Smukt par og smuk video – den udstråler bare en helt ubeskrivelig stemning..

  1. Hvor er du bare sød Maria! <3 Vi er også SÅ mega glade for videoen. DEt er sådan et dejligt minde at have, helt som at være der igen.
   Vi havde en fuldstændig vidunderlig dag <3

 2. Nina - 17. august 2017

  Viiiirkelig fin video! Kneb en tåre eller to og smilet af flere omgange. Så sød og fin!

 3. Maria - 17. august 2017

  Jeg bliver både rørt og får sommerfugle i maven af denne video. I ser dejlige ud ?

 4. SÅ smukt Mille!! Virkelig fin og rørende stemning <3

 5. Hold kæft hvor er det bare smukt arbejde! Og sikke et smukt smukt bryllup!
  Jeg er tosset med videoen.
  Kh Stefanie

  1. Tusind tak Stefanie. Vi er også bare SÅ glade for videoen! Det er som at være der igen <3

 6. Cindie Mortensen - 17. august 2017

  Så fin en video. Jeres bryllup er en kæmpe inspiatonskilde 🙂 Er man så heldig at du har en bryllups to-do-liste og oven i købet vil dele den med os?
  Mvh Cindie

  1. Tusind tak Cindie. Vi er også helt vildt glade og overvældet over resultatet!
   Hmm.. tjoo.. tjaah.. jeg tror egentlig vi tog det ret meget på gefühl, men kan da se om det kunne være relevant at dele sådan en to-do! 🙂

 7. Malene Steen - 17. august 2017

  Hvor er det en dejlig video og en hel dag der bliver gengivet! ❤️
  Vi har æren af Sergio hele dagen næste lørdag, og jeg glæder nu blot endnu mere til, at se hvad han får ud af vores dag ☺️

  1. Tusind tak – vi er SÅ glade for den video her! Skønt at have sådan et fint minde på den største dag. Uhh hvor er i heldige. Det skal i glæde jer til. Han er så hammer dygtig! og STORT TILLYKKE med jeres store dag <3 Det skal I glæde jer til. Det er fantastisk at blive gift!

 8. Josephine - 17. august 2017

  Virkelig smuk og rørende video! Hvor ser alle bare glade ud.
  Jeg har lige siddet og fældet en tåre ned i min morgenkaffe, da jeg hørte din mands tale til dig.
  Jeg skal selv giftes om 2 uger og er hjemme med min datter på barsel på 6 mdr. Følelserne sidder måske lidt ude på tøjet i de her dage 😉

  1. Tusind tak for de søde ord Josephine. Det var virkelig også den mest vidunderlige dag! <3 Det kan I virkelig godt glæde jer til. Kan godt forstå, hvis du er lidt sentimental.. hehe.. det kan vidst ikke undgås!
   Rigtig god weekend til jer.

 9. Sarah - 17. august 2017

  Smuk smuk SMUK video! Sikke en fin og romantisk dag i må have haft 🙂 Man bliver helt varm indeni <3

  1. TAK Sarah <3 Det var den mest vidunderlige dag vi kunne ønske os!

 10. Maj-Britt - 17. august 2017

  Wauw. Fik godt nok tårer i øjnene og smil på læben af jeres film. Den er helt igennem super romantisk og fortællende. Sikke et minde. Tak fordi du vil dele en personlig og fantastisk ting ? Ønsker jer al mulig lykke på jeres vej ?❤️

  1. Tusind mange tak Maj-Britt 🙂 Vi havde virkelig også den dejligste dag! Kunne gøre det hele om igen. Dejligt med sådan et minde. Rigtig god weekend!

 11. Amalie - 17. august 2017

  Den mest fantastiske video! Hele festen ligner noget taget fra et eventyr. Fatastiske og romatiske omgivelser som alt sammen er gået op i en højere enhed. Det er jo et drømmebryllup 🙂 Sjove indslag ved receptionen og hvad der ser ud til at være sjove indslag ved selve festen. Alt held og lykke til jeres lille familie <3
  Ps. Skal til min brors bryllup lige om lidt, har du nogle ideer til sjove indslag som eksempelvis bare var uundværlige ved jeres fest? 🙂

  1. Tusind tak for din søde hilsen. Vi havde virkelig også den dejligste dag! Kunne gøre det igen og igen til hver en tid. Det hele spillede. Vi var jo lidt nervøse for hvordan hallen ville være at sidde i. Ville det være for varmt? For koldt? Ville det virke for stort? Men det hele lykkedes bare. Og hvis der var noget der ikke gjorde, så var det så lige meget på selve dagen. Men ser det ikke. Man er bare i nuet.
   Puha, der var mange gode indslag, men de var jo alle personlige og rettet mod os. Jeg tror at alle indslag er rigtig smukke og sjove, når man tager udgangspunkt i brudeparret. En sjov fortælling om dem, måske “hvem kan xx bedst?” og så stil dem med ryggen mod hinanden, eller powerpoint visning med små anekdoter. Alt er godt på sådan en dag!

 12. Jamie - 17. august 2017

  Wow!! Jeg fældede også lige en tåre eller ti 🙂 Det er en fantastisk, dyb og smukt video – hvor er den bare gennemført og jeres taler osv. er med, sikke et minde!

  1. TUSIND TAK! <3 Vi er også så glade og helt overvældet over resultatet. Det var bare sådan en dejlig dag!

 13. Mia - 17. august 2017

  WOW! Så smuk en video, det er virkelig et godt stykke arbejde han har lavet. Jeg var helt rørt til tårer og ville ønske at vi havde en fin en video fra vores bryllup.

 14. Emilie trads - 17. august 2017

  Vi har også booket Sergio og nøj hvor vi glæder os! Sikke et smukt sted og hvilken fin og gennemført udsmykning. Hvor er jeres lyskæder købt henne? 🙂

  1. Det kan jeg godt forstå. Han er så sød og mega dygtig!!
   Mange tak, det blev lige som vi håbede. Lyskæderne lejede vi gennem Events Fyn.

 15. Heidi - 17. august 2017

  Hvor er i smukke og et helt fantastisk par, tillykke med kærligheden og hinanden ❤

 16. Pernille - 17. august 2017

  Simpelthen så SMUK og rørende en video fra jeres store dag. I stråler af glæde og lykke og det rammer noget dybt i en.

  1. Hvor er du sød Pernille. TAK <3 Vi havde den mest vidunderlige dag, og det er så dejligt at kunne genleve den igen på video.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret