Kategori -
19. marts 2017

Vores bryllupsinvitationer

Øj, hvor har jeg glædet mig til at skrive dette indlæg. Om under 3 måneder skal vi giftes… Det er jo helt surrealistisk!

Vi har styr på stort set alt, pånær bordplan og selve udsmykningen af hallen. (læs om vores bryllupslokation her) Brylluppet skal holdes i Dragør, hvor Lasse er opvokset. Vi har fået lov at låne min svigermors store hangar. Og ja, jeg har endelig fundet en kjole. Fandt den i USA (typisk!) så jeg fik købt den via Amazon og bragt hjem via ShopUSA. Virkelig smart koncept. Jeg skulle have en amerikansk adresse for at kunne købe kjolen, så irriterende – meeen den har kostet mig under 5.000 kr. hvilket var mit max. Så jeg er glad!

Nå, men det var slet ikke det, som indlægget her skulle handle om. Næh, det skulle handle om vores INVITATIONER! Vi ønskede begge et helt simpelt og grafisk udtryk. Vi overvejede et kort øjeblik at lave dem selv, men det magtede vi ærlig talt ikke. Vi gad ikke sidde i photoshop i flere måneder, så vi endte med at bestille dem via Minted, som har vist sig at være mere end godt! Valget faldt som sagt på en meget simpel og grafisk invitation, men folie presset effekt.

Minted laver mange fine grafiske tryksager, herunder bryllupsinvitationer. Man finder et design man kan lide, plotter ens egne informationer ind, trykker bestilt, og vupti så har du en færdig invitation med posten nogle dage senere. Der er ualmindelig god og hurtig service, og kvaliteten er bare virkelig lækker og flot. Det hele er lige som det skal være, og de er blevet lige som vi gerne vil have det. Minted kører ofte forskellige rabatkoder og tilbud. Fx kunne vi, da vi bestilte vores invitationer, få adresser trykt på konvolutterne, hvilket vi synes var en ret fed feature. Det kan derfor godt lige “betale sig” at holde øje med de gode tilbud og rabatter.

Kan du lide vores invitation kan du finde dem lige her.


Bag på konvolutterne satte vi små runde mærkater med glimmer og prikker. Jeg fandt dem for nogle måneder siden hos Søstrene Grene, som ofte har diverse festlige sager. Ser det ikke meget fint ud? Jeg havde ellers leget lidt med tanken om at stemple bagsiderne med laksegl, men det fungerede bare ikke rigtigt da vi prøvede. Ihvertfald ikke lige til disse. Så det har jeg til gode til en anden god gang.

Kommentarer

 1. Pernille Sørensen - 19. marts 2017

  De er vildt fine! 🙂
  Blev gift sidste år, hvor vi selv lavede alt vedr. invitationer. Venter en lille til sommer, og barnedåben bliver vidst et køb princip som jeres, orker ikke det ‘cirkus’ igen med at få skåret lige mm. 😉

  1. Vi var tæt på at lave alt selv også, men når vi har så mange andre ting vi OGSÅ skal, tænkte vi “her springer vi over hvor gærdet er lavest!” Hehe.. Og heldigvis er de blevet så fine. Leveringen gik også stærkt, og selve indpakningen af det hele var også i top.. så det var jo også dejlig positivt. Ingen klager her! Tillykke med både bryllup og barnedåb 🙂

 2. Julie - 19. marts 2017

  Hvor er de flotte! Jeg tænkte på, om I havde nogle problemer med at få æ, ø og å ind i invitationsteksten, når I bestilte fra Minted?

  1. Hej Julie,
   Nej slet ikke. Jeg skrev teksten i word og kopierede ind. Det gik fint 🙂

   1. Julie - 19. marts 2017

    Ok, mange tak for svar:)

 3. Louise Højgaard - 19. marts 2017

  Må jeg spørge om, hvorvidt I betalte told eller andet for jeres invitationer da I blev gift? Altså udover fragten 🙂
  Min kæreste og jeg skal giftes til sommer, og sidder lige nu og kigger på invitationer, da jeg faldt over dit indlæg om minted – de har godt nok mange fine designs!
  Mvh. Louise

   1. Louise Højgaard - 19. marts 2017

    Tak for dit svar! 🙂

 4. Sibel - 19. marts 2017

  Hvor længe gik der før i havde dem i posten.
  Jeg skal giftes d. 29/9 så det begynder at haste lidt 🙂

  1. Tillykke med det forestående bryllup 🙂 Glæd dig!
   Der gik ikke lang tid, en uge max. Man kan også bestille med express levering.

 5. Carina - 19. marts 2017

  Hvad måtte i betale for dem og hvor mange fik i? 🙂
  Synes det bliver halv dyrt med dem som jeg skal bestille!

  1. Tror vi slap lige knap 1400 eller sådan noget.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret