Kategori -
26. marts 2015

Hjemme hos Sarah Jessica Parker

The home of Sarah Jessica ParkerThe home of Sarah Jessica ParkerThe home of Sarah Jessica ParkerThe home of Sarah Jessica ParkerThe home of Sarah Jessica Parker
Skønne Sarah Jessica Parker, som vi alle kender som den smukke Carrie Bradshaw fyldte rundt igår – 50 år! Hun har ikke alene god stil og en misundelsesværdig garderobe, men hun har også et virkelig lækkert hjem. I hendes New Yorker townhouse er det især mørkt træ, antikke globusser og spraglede gulvtæpper der dominerer. Jeg er ret fascineret over den stil SJP har i sit hjem. For en person, så rig som hende, synes jeg hendes hjem er ydmygt, malerisk og fuld af personlighed. Jeg elsker, hvordan det har en rodet charme, men stadig er så perfekt sat sammen, med store voluminøse møbler, antikviteter som det fine barbord og de to globusser, smukke farveglade malerier og mange forskellige materialer. Jeg er tosset med det – især er jeg tosset med det bordtennisbord hun har stående i stuen.

Vogue fik for lidt over et år siden lov til at komme indenfor i SATC-stjernens hjem, hvor de fik svar på 73 spørgsmål på godt og vel 5 minutter. Se videoen nederst i indlægget og se hendes fine hjem, og få bl.a. svar på hvad hendes livret er, hvilken årstid der er hendes yndlings, hvad hendes yndlings film er og hvor hun helst rejser hen. Tillykke til vores allesammens smukke SJP aka. Carrie Bradshaw.

*source: Vogue

Kommentarer

    Skriv en kommentar

    *Din mail vil ikke blive pupliceret