Kategori -
29. april 2016

Vintage polaroid camera


Jeg fik dette overseje vintage kamera af Lasse til min 30-års fødselsdag i mandags. Det er simpelthen SÅ sejt! Jeg fik det egentlig dagen før, da vi fandt det sådan lidt spontant på dba. Jeg havde nemlig ønsket mig et polaroid kamera, og Lasse havde spenderbukserne på, for “man fylder jo kun 30 år én gang”. Haha! Vi har købt film hos Fotografica i Skindergade, hvor de har et stort udvalg med både hvide rammer, sorte rammer, i farve, sort/hvid, gullig effekt osv. Det er en lidt dyr affære, for man får altså kun 8 billeder for 160 kr. Men hold fast det er hyggeligt med rigtige billeder. Man har jo virkelig mange billeder på ens tlf, men de bliver jo løbende slettet efterhånden som pladsen løber ud.
Jeg så faktisk at Fotografica også sælger disse kameraer, hvor de er sat i stand. De ligger fra ca. 700,- og op. Vi fandt dette til 400 bobs på dba. Så der er lidt at spare derinde, hvis man er heldig. 


I got this cool vintage polaroid camera from Lasse for my 30th birthday. It is way SO freaking cool! I actually got it the day before my birthday, when we spontaneously found it online at the danish website dba. For a long time I have wished for a Polaroid camera, and Lasse was so sweet to treat me with this oldschool treasure, cause as he said: “you only turn 30 once!”

// PHOTOS BY ME

Kommentarer

  1. Reb - 29. april 2016

    Hej. Vi har en miniprinter fra Polaroid – og altså ikke den gamle udgave – men vi køber billedpapir til halv pris på engelske Amazon ift. hvis vi købte dem i DK. Måske du også kan finde dit fotopapir der…

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret