Kategori -
14. maj 2015

Vild med design? – Helt bestemt!


Arne Jacobsen, Hans Wegner, Børge Mogensen, Poul Kjærholm, Poul M. Volter, Finn Juhl og Kaare Klint. Alle navne på et eller flere møbel klassikere jeg har stående på min ønskeliste. Det er også navnene på nogle af de ultimativt største danske designere vi har (haft) her i Danmark. De fleste af os drømmer om de gamle velkendte klassikere som fx Ægget, Den spanske stol, PK80, Bamsestolen, Dråben, Venus serien o.lign. Desværre er møblerne fra de velkendte herre bare en anelse(!) over budgettet for de fleste af os. Eller er det?

BESTEMT er en ny online handelsportal, hvor DU som forbruger bestemmer prisen. Et koncept der gør det muligt at købe drømmemøblet til en langt bedre pris, end den du finder i butikkerne. BESTEMT handler med certificerede og godkendte forhandlere i hele Danmark, dette sikre dig som forbruger, at du aldrig kommer til at købe et kopi produkt på BESTEMT.

BESTEMT vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet. BESTEMT vil gøre det nemt for kunderne at opnå den bedst mulige pris. Derfor introducerer vi Omvendt Auktion i møbelbranchen, for at sikre kunderne de bedste priser på alle de kendte designklassikere.


Er der noget jeg holder virkelig meget af, så er det de helt gamle danske designklassikere – “de gamle designdrenge” som jeg plejer at kalde dem. Min ønskelisten for møbler, som jeg drømmer om til mit hjem er lang, meeeget lang! Der er bare noget helt særligt og unikt over de helt gamle design. Jeg har selv en del gamle møbler herhjemme. Nyeste tiltag er ovenstående Dråbestol i læder fra Arne Jacobsen, som jeg var virkelig heldig at vinde i en konkurrence. Det er en vildt smuk stol hvis du spørger mig. En klassiker!
Jeg kunne sagtens forestille mig at stolen her skulle have en makker på et tidspunkt. Måske endda 5 makkere, så stolene kunne anvendes som spisebordsstole. Man sidder nemlig ualmindeligt godt i den. Læderversionen her er dog en temmelig dyr affære, men ærligt, så sidder man altså noget mere blødt og rart i den, end man gør i skalstolen… og ærligt, så synes jeg altså også, at den er lige en tand smukkere i læder. Med tiden vil den få patina, hvilket kun gør stolen smukkere. BESTEMT giver mig dog en mere realistisk mulighed for at komme et skridt nærmere drømmen, om at få en eller flere af disse skønheder ind i mit hjem, uden at jeg bliver totalt ruineret!
♡ Hvilke (gamle) designklassikere drømmer du om?
 

10 skønne sager jeg drømmer om fra Bestemt: Lamper fra Lightyears / Sofa fra Børge Mogensen / Den Spanske Stol fra Børge Mogensen / Ægget fra Arne Jacobsen / Vase fra Lyngby PorcelænGulvlampe fra Gubi / Væglampe fra Arne Jacobsen / Bord fra Muuto / Opbevaringsboks fra By Lassen / Bamsestolen fra Hans J. Wegner

* I samarbejde med BESTEMT – ord, meninger og billeder er alle mine egne.

Kommentarer

  1. Dorte - 14. maj 2015

    Har nu budt på en stol… og jeg skulle bare lige tjekke din blog ud og faldt over dette indlæg:-D Der er også smykker!

    1. Uh jeg krydser fingre for at du får den! 🙂 Spændende.. Jaaa har godt set de også har fået smykker nu! Farligt! Hehe..

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret