14. november 2018
Annonce for Magasin

VIDEO: Bolig hacks med Magasin + 5 gode råd til entréen

For et par uger siden var jeg på optagelse med Splay og Magasin, både herhjemme i vores lejlighed men også i Magasin. Nu er der endnu en video klar til jer. Derudover er der også en lille artikel inde på Magasins blog Ajour man kan læse, hvis man har lyst.

I sidste video handlede det om stuen, men denne gang skal det handle om entréen, som ofte bliver en smule overset. For en entré er jo ikke bare en entré. Det er her du giver dit førstehåndsindtryk til dine gæster, og også det rum der møder dig som det første du kommer hjem. Jeg håber du vil kigge med i videoen, og ellers deler jeg herunder mine 5 bedste råd til at forvandle din entré til en varm og indbydende velkomst, som vil give dine gæster det bedste indtryk og som vil få dig til at føle dig godt tilpas og hjemme.

1. Skab god stemning med belysning

Belysning er altafgørende for at skabe en god stemning i entréen. Derfor anbefaler jeg, at du investerer i dekorative og funktionelle lamper, der skaber en hyggelig atmosfære og giver et varmt, indbydende og behageligt lys.

2. Hæng tøjet på tøjstativ

Hvad med overtøjet? I større entreer kan det være flot og praktisk med et lækkert tøjstativ til garderoben, mens lækre, enkle knager gør sig godt i mindre rum.

3. Sid godt

Spar ikke på komforten. Hvis du har pladsen, så sørg for at have et møbel, man kan hvile sig på, mens man tager sko af og på. En sofa skaber optimal hygge, men mindre kan også gøre det fx en stol, en skammel eller måske en lille bænk, som vi har i vores entré.

4. Gem rodet væk

Sørg for, at der er styr på overtøj, sko, tasker, nøgler osv. Med en bænk, et skab eller en kommode får du praktiske og gode opbevaringsmuligheder, og du kan dermed gemme rod væk. Du kan også bruge en fin bænk, hvor du kan gemme ting og sager under sædet.

5. Tilføj din personlighed

Glem ikke din personlighed, lad den endeligt skinne igennem i din entré ved at indrette med lysestager, billeder, plakater eller et rundt spejl. Gør også gerne noget ekstra for, at dine gæster kan føle sig velkomne. Stil friske blomster frem eller tænd levende lys for at skabe en hyggelig atmosfære.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret