Kategori -
21. november 2016

Makeover af vores soveværelse

// ANNONCE

SÅ blev vi endelig færdige med vores makeover af soveværelset. Jeg har sådan glædet mig til at dele det med dig her på bloggen. Vi har nemlig filmet hele processen, og lavet en video, som du kan se her ovenfor. Det er min aller første vide, så jeg håber virkelig du vil tage godt imod den og mig. Argh! En lille smule grænseoverskridende, men synes egentlig det er blevet meget godt. 

Målet med vores nye soveværelse var et lyst og let udtryk, men dog stadig med en rå vinkel. Forandring fryder, som man siger, og efter at have haft et mørkt og huleagtigt soveværelse i nogle år, var det altså blevet tid til fornyelse i mere lyse og rolige farver. Vi er blevet SÅ glade for resultatet, som er mere stilet og enkelt end det vi havde før.

Der vil i fremtiden komme mange flere videoer med forskellige boligtips, makeovers, DIY’s, personlige anbefalinger mm. Så følg med på min YouTube kanal, og giv ovenstående video et like, hvis du gerne vil se mere. På den måde giver det mig en idé om hvad du kan lide. Har du ris, ros eller forslag til et emne jeg skal tage op i en video, så skyd løs i kommentarfeltet.

Den største forandring for os er helt klart vores nye seng. Som nævnt øverst i indlægget har Auping og Brdr. Friis været så søde at låne os sengen for en længere periode til produkttest. Vi valgte modellen der hedder ‘Essential‘, men jeg vil egentlig ikke fortælle så meget om den her i indlægget, da den fortjener et indlæg helt for sig selv. Stay tuned.. der kommer et helt indlæg kun med den seng! For.. wauw den er L Æ K K E R !

Læs også: DIY Sengegavl

Til væggen har vi brugt denne lækre kalkmaling fra Jotun, som hedder Lady Minerals. For god ordens skyld vil jeg lige nævne at malingen ikke er sponsoreret. Den har vi skam selv købt i Bauhaus i Glostrup. (Ikke alt er sponsoreret på blogs. Just sayin’!) Vi gik med farven ‘Marrakesh 1623’, som er sådan en lækker lys beige-ish farve. Kalkmalingen har den lækre detalje at den ikke er helt jævn i farven. Når den tørrer op, får den sådan en rå og lækker overflade, og strukturen får det til at minde lidt om en betonvæg. Så cool! Se resultatet i min video.

Lampen i loftet hedder ‘SOLLEFTEÅ‘ og er fra IKEA til 119 bassekroner. Det er en fin rispapirslampe, som giver et super fint og behageligt lys. Kvasten vi har sat i er egentlig sådan en duftdimmer fra Rituals. Men vi synes den passede så fint til lampen, og giver rummet sådan lidt en marokkansk feeling. Til kvasten følger sådan en lille duftolie, som man drypper en dråbe af på den lille ‘pude’ som er indeni kvasten. Den jeg har giver en blid duft af “rice milk & cherry blossom”, som er sådan en dejlig sød og cremet duft. 

Sengelamperne er vores gamle sengelamper, som vi har genbrugt. De er lidt seje ik? De er fra Biltema, hvor de går under navnet “arbejdslamper”. Der er for nyligt åbnet en KÆMPE Biltema i Glostrup. Er du sådan en som mig, som elsker nips, gear og underlige sager, så besøg butikken. Det er det rene slaraffenland. Haha!

Forhandlerliste:

 • Sengen er fra Auping. Modellen hedder Essential og farven hedder ‘Night Blue’. Vi har fået den polstret med tekstil fra Kvadrat i farven: “Revive 183 – Dots Dark Blue”.
 • Sengetøjet er fra Auping, Modellen hedder ‘Chambray Blue’ – find det her
 • Sengelamperne er fra Biltema og er bare sådan nogle arbejdeslamper.
 • Loftslampen hedder ‘SOLLEFTEÅ‘ og er fra IKEA
 • Farven på væggen er fra Jotun – den er nem at male med, dækker godt og så er den svanemærket, og det er et kæmpe plus, særligt i soveværelset. Farvekoden vi har brugt hedder Marrakesh 1623. 

Kommentarer

 1. Så lækkert, Mille 🙂 Jeg abonnerer på din kanal nu 😀

  1. TAK søde Louise!! Ihh.. er helt spændt på hvordan den bliver taget imod. Det er altid lidt grænseoverskridende med nye ting. Men det virker godt at vise ting på film, fremfor billeder. Så nu prøver vi! TAK fordi du følger med. Det betyder meget! Knus

 2. Ina - 21. november 2016

  Jeg er vild med den her video! Og jeg er i øvrigt også vild med din blog 🙂
  – Ina

  1. Tusind tak Ina, hvor dejligt at høre. Jeg er glad for du læser med. God dag. Kh Mille

 3. Malene - 21. november 2016

  Hej Mille 🙂
  Sikke en go’ video – og megafed væg!
  Vi er herhjemme blevet lidt forelskede i ideen om en kalkvæg, og vil derfor høre hvor stor jeres væg er og hvor meget maling, der er gået til?
  /Malene

  1. Hej Malene,
   Tusind tak. hvor er du sød 🙂
   Vi har brugt ca 1,5 spand og væggen er vel omkring 7 m2.
   Kh. Mille

 4. Trang - 21. november 2016

  Hej Mille
  Hvornår regner du med at der vil komme et indlæg med Auping Essential sengen. 🙂
  Jeg har ventet spændt i flere måneder.
  Mvh
  Trang

  1. Sjovt du skriver. Det kommer på imorgen 🙂 Har netop færdiggjort det idag!

 5. T_jessi@hotmail.com - 21. november 2016

  Det lyder mega dejligt, jeg skal til at læse den nu. 🙂 Mange tak for en super awesome blog du har. 😉

 6. julie - 21. november 2016

  super fed væg. Jeg har overvejet at lave en lignende væg og har kigget både på kalkmaling og kabe spartel. Ved du hvad forskellen i udtrykket på de to ting er? Synes nemlig at det på billeder ligner hinanden 🙂
  På forhånd tak.
  Mvh julie

  1. Hej Julie,
   Vi overvejede også Kabe, og ja, de ligner hinanden ret meget. Forskellen er måden du får det på væggen. Kabe er jo en spartelmasse du spartler på, hvilket vi synes var lidt bøvlet. Kalkmalingen her fra Jotun maler du på med en pensel.

 7. Kirstine - 21. november 2016

  Hej Mille. Det er bare blevet så lækkert jeres soveværelse. Jeg har også Auping Essential sengen, og den er virkelig fantastisk. Og så matcher sengen og kalkmalingen på væggen bare virkelig godt! Tog det lang tid at male væggen?

  1. Ej hvor dejligt for dig. Det er sådan en god seng! 🙂 Hmm.. nej, det tog ikke så lang tid.. Det tog en weekends penge. Lod første lag tørre natten over, og så gav vi lag to dagen efter. Tørre natten over, og så færdig! 😀

   1. Kirstine - 21. november 2016

    Tak for svar! Det lyder meget overskueligt 😉

 8. Tine - 21. november 2016

  Fedt! Elsker make-overs og det er jo den fineste lille video I har lavet. Meget prof filmet og sød jingle i baggrunden ? Er lige begyndt atgøkge din blog, men er vild med dit univers allerede ?
  Ser frem til flere videoer, også gerne helt lavpraktisk ift hvordan du laver små stilleben.

  1. Hvor er du sød Tine, tusind tak! 🙂 Dejligt du følger med. Velkommen til!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret