Kategori -
12. september 2019

Vi venter os en…

Nu har jeg vidst trukket den længe nok.. eller for at være helt ærlig, så har jeg ikke rigtig tænkt så meget over det med kønnet og deling. For her anden gang er det bare noget andet med graviditeten.

Første gang skriver man nærmest alt ned, læser om hvilken frugt baby er på størrelse med hver uge, har samtlige graviditets-app på telefonen, tager mavebilleder i ét væk, storshopper alverdens ligegyldige ragelse til det lille myr, forbereder sig som aldrig før.. fordi ALT, hvad man gør og foretager sig, er nyt.

Her anden gang… NOT so much! Been there, done that. Ha! Ikke fordi vi ikke glæder os, men dagene går bare. Den ene dag tager vitterligt den anden. Det er allerede gået så hurtigt synes jeg.

Vi har travlt med arbejde (særligt Lasse med den nye virksomhed), jeg har masser af fotoopgaver for kunder, vi har stadig tonsvis af renoveringsprojekter (never ending!) ooooog så har vi jo altså også lige et barn i forvejen der også kræver, og skal have, vores opmærksomhed.

Jeg er én af de heldige der ingen gener har haft – hverken i min første graviditet eller her anden gang. Nuvel, jeg kan godt mærke at jeg er ekstra træt denne gang, for jeg kan ikke bare lægge mig ned og slappe af, som jeg kunne da vi bare var os.

Men alt i alt er jeg bare så taknemmelig for at jeg har det så nemt, og jeg får altså en smule dårlig samvittighed over at sige det højt, for der sidder så mange derude der har det helt af H til. Men der findes altså også gode graviditeter.. og gode fødsler – de skal bestemt også nævnes, så det ikke altsammen bliver skræmmehistorier.

Ofte “glemmer” jeg lidt at jeg er gravid, indtil jeg skal bukke mig ned (det begynder at blive lidt problematisk!) eller går ind i et eller andet med maven – og selvfølgelig når jeg mærker de små hyggelige spark fra baby inde i maven.

Men alt andet er ret ligegyldigt. Jeg tror jeg har en håndfuld mavebilleder på min tlf, jeg ved dårligt hvor mange uger jeg er henne og jeg har da absolut INGEN anelse om, hvilken frugt baby er på størrelse med. Haha.. Jeg har købt én suttesnor og en håndfuld sutter, that’s it. Alt det andet tager vi som det kommer. Vi har jo været hele møllen igennem, så vi er ret rolige.

Men én ting ved vi.. og det er kønnet!

Som udgangspunkt er jeg totalt ligeglad med hvad det bliver – så længe det er et BARN der kommer ud. Men om det er en dreng eller pige er jeg faktisk lidt ligeglad med. Her anden gang har vi brugt en god rum tid på at blive gravide, så jeg er bare glad for det er lykkedes – og at det er et livligt og sundt barn der er derinde.

Men vi er de nysgerrige typer, og for Fridas skyld, synes vi det er rart at hun kan forholde sig til HVAD der gemmer sig derinde. Hun er 3 år+, og hun når lige at blive 3,5 når ‘Lille’ kommer. Derfor har vi også valg at få kønnet af vide.

Frida skal have en LILLESØSTER!

Vi skal have endnu en pige, en lillesøster! Og jeg glæder mig, Frida glæder sig, vi glæder os. En rigtig tøseflok!

Det er lidt vildt egentlig. For ALLE jeg kender omkring mig skal nemlig have drenge. Veninder, gamle kollegaer, bekendte – ja, selv i blogland og på Instagram er det åbenbart også kun drenge der bliver født eller ventet. Alle vores venner har også kun drenge, det er helt vildt. For en kort stund var vi sikre på at der også gemte sig en dreng derinde. Ha! Det er åbenbart et drengeår i år. Men vi går altså mod strømmen 🙂

Havde det været en dreng vi skulle have, var han også SÅ velkommen. Det havde bestemt også været smadder hyggeligt, men skæbnen ville at vi skulle have en pige. Og dét glæder vi os til.

“WHO RUN THE WORLD? GIRLS!”

Her i familien laver vi åbenbart kun piger. Min mor har to søstre (og en bror), jeg har selv en storesøster, og hun har også to piger, og hendes svigerinde har også to piger. Min kusine har også to piger. Så når der er familiearrangementer, er der altså godt gang i den med alle de små søde tøser. Ha! Men det er lidt pudsigt, for Lasse har to brødre – og alle på hans side af familien har både piger og drenge.

Men det er enormt praktisk med endnu en lille pige. Min søster kom forbi forleden med en stor IKEA-pose med noget af pigernes aflagte sager. Frida er jo sommerbarn, så der er lige et skred i tøjet der, men mine to niecer er fra efteråret, så der har vi fået og lånt en masse dejlig uld i de helt små størrelser. Så skønt at kunne genbruge pigernes sager, selvom vi jo også sagtens ville kunne genbruge en masse, havde det været en dreng.

Selvom en dreng også havde været fantastisk, så føler jeg mig helt tryg og hjemme i det med piger. For det kender vi jo fra Frida, mine to niecer, ja.. og fra én selv. Det bliver vildt hyggeligt, og jeg håber sådan de to tøser får et dejligt og tæt forhold, som jeg selv har det med min søster. Det kan noget særligt!

Så skal vi bare have fundet et navn…

Kommentarer

 1. Ej hvor er det magisk! Tro mig flere døtre er eminent! Kæmpe tillykke 🙌🏻

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Ja, det ved du jo om nogen, alt om! Vi glæder os også helt vildt. Bliver så godt <3 Tak!!

 2. Ida - 12. september 2019

  Hvor dejligt for jer ❤️ Det var også det mit gæt på din insta afstemning 😎 det bliver helt sikkert smadder hyggeligt for Frida at få en lillesøster at nusse om. Vi har en dreng og får en mere, min mands mormor får i år sit 9’ende oldebarn og alle – ALLE 9 – er drenge 😂 jeg synes simpelthen det er så sjovt. Nåh, men nu glæder vi os nysgerrigt til I afslører den lille piges navn 😇

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Haha, du er en god gætter 🙂 Vi glæder os også meget. En lille tøseflok – og helt tøsekaos når hele familien er samlet med alle de små piger. Haha!!

   WHAAAAT!!!! 9 drenge.. ej det er altså vildt! Det er skørt som nogle bare kun laver enten drenge eller piger. Pudsigt! Men dejligt.. så længe de alle er sunde og raske, så er det jo godt!

   Haha.. jamen du må endelig komme med nogle forslag! Det skal åbenbart ikke helt let at finde et navn. Vi har lagt navnesnakken totalt på hylden, for vi kan slet ikke lide des amme denne gang. Ha! Helt skørt. Vi synes jo at Frida er det bedste pigenavn i verden. Det er sgu helt svært at finde endnu et. Godt der er nogle måneder til endnu. Men mon ikke vi når at finde et, det tror jeg!

 3. Mette - 12. september 2019

  Søstre ❤️ Jeg blev (ærligt) lidt skuffet da jeg fandt ud af at vi skulle have en lillebror, havde ønsket en søster til min datter. Jeg har nemlig også selv en søster, som jeg er meget tæt med. Men selvfølgelig var lillebror meget velkommen. Sunde, raske børn – det er vel det vi alle ønsker mest af alt!
  Tillykke med lillesøs!

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Det bliver skønt med to tøser – men en dreng havde bestemt også været velkommen! Det er jo det skønne ved forældreskabet, den ene ting vi ikke selv kan bestemme. Uanset hvad for kogle børn man får elsker man dem jo uendeligt. Ja, sunde og raske børn er goals! <3

 4. Tora - 12. september 2019

  Stort tillykke! Jeg følte også, at jeg var den eneste, som skulle have en pige, da jeg ventede mig. Vi fik lillesøster (Isolde) i slutningen af maj, og der er ligeledes tæt på at være 3,5 år mellem hende og storesøster (Troya), som er fra slutningen af januar 2016. Jeg havde heller ingen gener under begge graviditeter og begge fødsler var også helt igennem fantastiske – særligt den sidste, hvor jeg fødte hjemme. Jeg er spændt på at høre, hvad I finder på af navn. 🙂

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Tusind tak! 🙂 Hvor er det pudsigt så ens vores forløb har været. Nu ved jeg jo ikke hvordan fødslen her anden gang bliver, men håber på en ligeså god fødsel, som første gang. Men er forberedt på at alt kan ske!

   Vi er helt på bar bund med navne. Det er bare svært her anden gang! Vi har mindst 10 navne på listen. Så vi skal lige have skåret nogle fra. Haha! Godt vi lige har nogle måneder endnu.

 5. Annemarie - 12. september 2019

  Tillykke Mille og Lasse (og storesøster Frida) med den kommende baby….. hvor er jeg glad for, at du siger det med, at alle pt får drenge….. for sådan er det altså hele vejen omkring…. (jeg kan ikke helt overbevise Simone), men måske du kan hjælpe mig🤗… og med alle de knajter, så skal der altså også nogle piger til….. hilsen fra en mormor til 5 drenge, papmormor til en dreng og papfarmor til endnu en dreng…😉

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Tusind tak Annemarie 🙂 Haha.. vi har virkelig nærmest kun drenge omkring os – pånær i min lille tætte familie. Lidt skægt! Ja, I er en rigtig drengeklub hos jer. Det er sgu da også ret hyggeligt. små drenge er nu også søde! <3

   Der skal jo lidt til at opveje alle de små drenge, så det er fint vi får en tøseflok 🙂

 6. Ditte - 12. september 2019

  Stort tillykke!!! Det bliver så godt🧡💛 Søstre er det bedste!
  Vi har også en del piger i vores familie:
  Min mor har 3 søstre og alle 3 fik piger (og 1 dreng) – som også fik piger (og 3 drenge). Min far har 1 søster og 3 brødre: de alle fik piger (og få drenge), min far fik 3 piger (vores storesøster og min tvillingesøster og jeg), vores storesøster fik en pige for 1 år siden.
  – Og der er mange mange flere. Så vi er en god tøse forsamling når der er familie fester😅

  1. Mille Emilie - 12. september 2019

   Tusind tak Ditte. Vi glæder os også meget. Jeg er selv tæt med min storesøster, og det er bare noget særligt piger imellem. Drenge er også helt vidunderlige, men det der søstre-bånd, det er altså specielt. Det er sjovt som nogle bare kun laver det ene køn, og at der kommer de der “drenge-år” eller “pige-år”. Men det hele skal jo gå op 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret