14. januar 2019

Vi har valgt køkken!

Årh, det der med køkkener er altså svært! Vi har været ude hos samtlige køkkenfirmaer, talt med mindst 5 snedkere, søgt på nettet, pin’et, googlet, været på inspirationstur, bladret i samtlige boligmagasiner og jeg ved snart ikke hvad. Det er SÅ svært at beslutte sig for der er så mange muligheder. Skal man gå med et sort køkken, et køkken i træ, et snedkerkøkken, et IKEA-hack køkken, et helt plasin køkken, skal man være lidt mere modig med et farvet køkken eller skal man vælge noget der er mere sikkert? Svære valg.

MEN vi har endelig taget en beslutning om hvilket køkken vi skal have, hvem der skal lave det og alt det der. Vi er faktisk så langt i processen, at vi netop har godkendt tegningerne hos vores køkkenmand. Jubiiiii!! Det er SÅ spændende og bliver mere og mere virkeligt! I dag skal vi faktisk også ud og kigge på bordplader. Endnu et svært valg.

Inden jeg afslører hvem vi præcis er gået videre med, og hvilken type køkken vi har valgt, så tænkte jeg det kunne være lidt sjovt at høre hvad DU tror vi har valgt? Jeg laver selvfølgelig et opfølgende indlæg med HVILKET køkken vi har valgt, HVEM der skal lave det og evt. også hvilke andre køkkener vi ellers har kigget på. Det er I flere der har spurgt ind til. Men først…

Hvilken type køkken tror du vi har valgt?

1/ Et råt køkken i træ og med en stor køkkenø, hvor bordpladen er som en slags “bro” henover
2/ Et moderne hvidt grebsløst køkken, med enten lys marmor eller egetræ som bordplade
3/ Linoleumskøkken i en modig farve, måske lyserød eller mørkeblå – bordplade også i linoleum
4/ Gråt “shaker” køkken (med fyldninger i lågerne) med messinggreb og enten marmor eller granit bordplade
5/ Sort køkken med moderne detaljer og simpel stålbordplade
6/ Snedkerkøkken i træ med rå detaljer

foto credit: Pinterets / Reform / Nadia Lassen / ELLEKBH snedkeri

Kommentarer

 1. Julie - 14. januar 2019

  4?

 2. Helle - 14. januar 2019

  1,4el6

 3. Sophie - 14. januar 2019

  4

 4. Cathrine - 14. januar 2019

  Nr. 4

 5. Cathrine - 14. januar 2019

  1, 2 eller 4

 6. Lise - 14. januar 2019

  Nummer 1???

 7. Veronika - 14. januar 2019

  Hvis i har økonomi til det er i gået med 1 eller 6, mega Mille-køkken!

  1. Det er ret meget mig ja. De er SÅ flotte 🙂 Gode bud!

 8. Maria - 14. januar 2019

  Tror helt sikkert på nr. 4 ???

 9. Joakim Højlund - 14. januar 2019

  Hej Mille.

  Mig og min kæreste sidder nu og skal vælge bordplade til vores nye køkken og står imellem hvid marmor eller hvid polleret granit, kan se i havde del overvejelser, men kan ikke, se hvad i endt med at vælge og hvorfor i valgte som i gjorde.

  Håber du/i kan komme med et par gode fif.

  Mvh joakim

  1. Mille Emilie - 14. januar 2019

   Hej Joakim,
   Vi endte med hvid marmor. ALLE naturlige overflade (sten, træ, beton) vil være sarte. Er man meeeeeget sart skal man klart vælge granit, synes jeg. Ellers vil man tænke over det hele tiden. Vi bruger og lever i køkkenet, og bordpladen er for os et redskab, som godt må få patina. Det synes vi kun den bliver flottere af. Det er klart, at vi ikke lige står med en rødbede og en varm gryde, men det ville man jo heller ikke gøre på fx træ osv. Man skal ikke vælge en naturlig bordplade uden at forvente at det skal vedligeholdes. Vi giver det en imprægnering 1-2 gange årligt, og da vi boede i lejlighed havde vi træbordplade. Den fik en slibning og olie en gang om året ca.

   Men nu for at snakke om marmor. Der VIL komme pletter. Dog har vi valgt en mat overflade, så de syrepletter der kommer (og er kommet) er matte pletter, men som man virkelig kun ser og lægger mærke til, hvis man står med snotten sådan helt nede og kigger langs bordpladen i modlys. Giver det mening? Vi var ude og se en blank marmor, hvor pletterne var meget tydelige, da pletter og ridser jo bliver mat. Det så helt skørt ud. Men synes ikke det er noget jeg lægger mærke til overhovedet, kun hvis jeg står sådan helt nede og kigger langs bordpladen. En træbordplade får også pletter, ringe fra dåser, ridser osv.

   Alt i alt.. Vi er SÅ glade for vores valg, synes virkelig det er en smuk bordplade – og den er lækker at lave mad ved. Men det vil få brugsspor, ligesom alt andet 🙂 Det skal man bare være indstillet på.

   Er spændt på at høre, hvad I ender med!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret