Kategori -
31. december 2019

Velkommen lillesøster

Fredag den 13. december, på Luciadag, mødte lillesøster endelig os og verden. Hun har været længe ventet, men nu er hun her hos os!

Vi har nydt juledagene, og bare været sammen som en ny familie på fire. Det har været noget af en omvæltning for os alle – særligt Frida har reageret på forandringerne – mest overfor mig. Hun er heldigvis rigtig sød ved lillesøster, så det er (heldigvis) kun mig der skal sluge nogle kameler. Pyh! Det er sindssygt hårdt, men hellere mig end lillesøster. Jeg skal nok klare den. Jeg græder lidt i mørket, men det skal nok gå over. De kloge siger det ‘bare er en fase’, indtil vi alle har vænnet os til den nye konstellation.

Lillesøster er så sød og lille. Man glemmer helt hvor små de er. Jeg havde en virkelig vild og fin fødsel, som jeg glæder mig til at dele med Jer når vi liiiige er landet i den her firkløver.

Det er hårdt! Man tror ét barn er hårdt. Pyh.. Så prøv to! Ha. Samtidig med at lillesøster ankom, har det været jul. Vi har haft skåret en masse arrangementer fra, for at få så meget ro på som muligt – både overfor Frida men også lillesøster. Mit ammeforløb med Frida gik helt i ged dengang vi fik hende, og vi endte med at måtte droppe det og gå over til flaske. Så jeg har været meget opsat på at få det til at lykkedes denne gang. Indtil nu fungerer det heldigvis rigtig godt, så vi krydser fingrer for at det fortsætter sådan.

Desværre har Lasse har også arbejdet rigtig meget her i julen, så jeg har været alene nogle dage med pigerne allerede få dag efter hendes ankomst. Heldigvis har mine søde forældre kunne træde til og hjælpe mig, det er jeg så taknemmelig for. Det har, ærligt, ikke heeeeeelt været den start jeg havde regnet med – men sådan er det når man er selvstændig. Man har aldrig fri, og når der er noget der brænder på, så er der ligesom kun én selv til at klare tingene. Sådan noget kommer altid ubelejligt, hvilket også har været tilfældet her. Typisk!

Det har sgu været nogle hårde uger, med alt for lidt søvn, en nyfødt der har grædt meget (den der lille babymave driller), en storesøster der har reageret på forandringerne (forventeligt), arbejde midt i det hele og hormoner der har fløjet (og stadig flyver) rundt. Lidt af en cocktail. Men nu er der endelig lidt luft så vi kan nyde vores nye lille firkløver – sådan ægte nyde!

Alt i alt så har vi det alle godt, til trods. Og det er jo det vigtigste! En julefødsel er virkelig noget særligt, og jeg skal nok fortælle Jer meget mere om det hele, når der er lidt mere overskud til det.

“Pige” har fået et navn

Lillesøster har også fået et fint navn, synes vi. De første par uger hed hun bare “Pige”, det har Frida nemlig kaldt hende, siden hun fik af vide hun skulle væres toresøster til en pige. Ha! Sødt.

Hun blev jo født på Luciadag, så flere mente at det var oplagt at navngive hende Lucia. Hehe.. Det ville da også have været oplagt, og det er et meget fint navn, meeeeeen ikke helt et navn vi kunne forene os med. Tanken strejfede os da, men nej. Det føltes ikke rigtigt.

Vi havde 2-3 andre navne i spil, men vi vendte hele tiden tilbage til dét navn, som vi hele tiden har haft som favorit. Derfor endte vi også med at give hende lige præcis dét navn.

Vera.

foto Julie Grath

Kommentarer

  1. Stort tillykke med yndige Vera! x

    1. Mille Emilie - 31. december 2019

      Tusind tak Caroline <3

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret