Kategori -
7. marts 2017

Vaser i den skønneste farveladeballade


Kender du Milan Pekar? Det gjorde jeg heller ikke, indtil for nylig. Hans farverige univers fangede mig. Han er en eksperimenterende mand, som leger med farver og krystalglasering. De er jo voldsomt smukke, og jeg fascineres af de forskellige udtryk, former og farver. Wauw altså!
Jeg har egentlig altid været temmelig konservativ i mit hjem, det hele er meget roligt i farverne, men jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet med sådan en vild omgang farveladeballade. En enkelt farverig vase ville da være ret skøn at have stående på bordet herhjemme.
De gule og blå vaser er ret fantastiske synes jeg. Af en eller anden årsag er jeg blevet enormt glad for gul, for tiden. Skørt. Jeg har ellers altid været lidt træt af gul. Men den hiver i mig, gør den. Den røde er også ret vild, ik? Sådan lidt orientalsk.
Har du en favorit? Du kan se flere farverige vaser fra Milan Pekar lige her.Source of information and photos: milanpekar.com

Kommentarer

  1. De er jo intet mindre end fantastiske! Hvor ville jeg bare sindsygt gerne eje den høje vase der er grøn og blå – den vil passe perfekt til vores kontor, hvor vi har en del blå plakater.

    1. DE ER SÅ FLOTTE!!!! Jeg er også helt vild med dem – dem allesammen! <3

  2. Fedt at du også synes, de er fantastiske! Har du set dem nogle steder i DK? Jeg har kun set dem på en fransk kunsthandlers Instagram..

    1. De er SÅ mega seje jo! Jeg har ikke set dem nogen steder nej. ØV.. Vi må på udkig!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret