Kategori -
23. april 2018

Unikke smykker skabt i vand


For nogle måneder siden faldt jeg over Lea Høyer på Instagram. Det er utroligt hvad det medie kan. Jeg elsker at man kan finde ny inspiration, nye kunstnere og nye ting derinde. Lea Høyer Jewellery blev etableret i 2017 i Århus af, ja.. Lea Høyer.
Men Leas smykker skiller sig ud. Det særlige ved netop Leas smykker er nemlig, at de er skabt i vand. Det giver nogle ret fantastiske og helt unikke smykker. Efetrsom smykkerne bliver skabt i vand, kan Lea ikke selv bestemme processen, da det er vandet der former selve overfladerne på smykkerne. Det synes jeg er ret fantastisk. Ikke to smykker er ens, hvilket jeg er helt vild med. End ikke et sæt øreringe er ens.
Og netop øreringe vil jeg snakke lidt om i dette i indlæg. Jeg har nemlig købt mig de fineste sølv øreringe fra Lea. Nemlig dem du ser her på billederne. Jeg synes de er SÅ smukke! Er de ikke bare flotte?
Jeg synes de giver mig det ekstra bling i hverdagen, og jeg er simpelthen blevet så glad for dem at jeg har bestilt et par mere. Denne gang et par med en guldbelagt overflade.
Besøg Lea Høyers webshop her. 

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret