Kategori -
20. april 2018

Unicorn powerbank og mine favorit notesbøger

Jeg har fødselsdag påååååååå…. (trommehvirvel) ONSDAG! Onsdag den 25. april fylder jeg 32 somre, du. I den anledning har jeg givet mig selv en tidlig fødselsdagsgave. Ja ja, det er sådan noget man godt må når man er voksen.

Jeg har købt denne skønne og en smule barnlige enhjørning batterioplader. Intet mindre kunne gøre det. Så lidt skal der til at gøre mig glad. Ha! Men se den lige. Jeg synes den er SÅ skøn. Enhjørningen fungerer som et transportabelt batteri, og når den er fuldt opladet har den nok strøm til at oplade en mobil 100% én gang.

Jeg så den på Insta story da den kære MM delte den dér. Og så kunne jeg jo simpelthen ikke få den ud af hovedet, og måtte derfor straks investere i den. En før-fødselsdagsgave. Det er vel okay, ikke?

Jeg har købt min hos Little Columbine, som vidst stadig har nogle tilbage.

Notesbøgerne er fra danske NOTEM Studio. Notesbøger er noget af mit absolut yndlings-kontorgrej. Jeg er typen der skriver lister, to-do’s og er en af dem som stadig har en analog kalender. Selv om jeg kan tjekke kalenderen på både telefon og computer, så holder jeg altså stadig fast i den gode gammeldags papirkalender og notesbøger. Det kan noget, det der med at skrive ting ned.

Da jeg gik i folkeskole (eller generelt bare i skole), sad jeg altid og tegnede, skrev ting ned eller lavede krusseduller. Alt andet end at høre efter. Ha! Jeg har altid hadet at gå i skole. Men det er en helt anden snak.

I en digitaliseret tilværelse holder jeg nu stadig af mine små papirskalendre og notesbøger. Man er vel over 30. Da jeg var 20 år synes jeg simpelthen at folk på 30 var så skide gamle. Nu er jeg selv en af dem. Ha! Og jeg føler mig langt fra gammel. #nevergrowup

NÅ, men altså.. summa summarum er, at jeg altid har en af disse små notesbøger med mig i tasken, HVIS nu jeg får brug for at skrive et-eller-andet ned. Det er altid godt at være velforberedt. Og så er de geniale til møder.

Kommentarer

 1. Stort tillykke!
  Den enhjørning er nemlig super sød! Blev så glad da jeg så, at de også har den på eBay – til en lidt anden pris.
  Jeg linker faktisk til den og en masse andet lækkert fra eBay på min blog:
  http://Www.tippet.dk
  Nyd varmen og weekenden!

  1. Tak! Der kan man bare se ? Altid rart at spare lidt penge. Tak for tip!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret