Kategori -
22. november 2018

Under my umbrella!

Der er gået totalt jul i den herhjemme. Jeg er så småt begyndt at pynte op hist og her, og forleden kom de her seks nuttede paraplyer op. Er de ikke bare skønne??? Der var lige 6 styks tilbage i Flying Tiger i Hørsholm Midtpunkt. Dem hapsede jeg altså! Jeg er typen der godt kan lide at have nogle stykker af den samme slags julepynt. Det bliver lidt for rodet for mig, hvis der hænger en der og en der af noget anden. Ha! Giver det mening?

Det ser også fint ud af mikse og blande julepyntet på kryds og tværs, men lige disse synes jeg skulle have sin helt egen plads på de fine røde julegrene, som jeg har købt hos min blomsterpusher Stalks & Roots. Ser det ikke bare fint ud?

Flying Tiger er altså gode til at lave fint og sjovt julepynt. Sidste år købte jeg en masse luftballoner. De er også helt vildt søde. Nogle gange går man forgæves, for deres pynt bliver altid revet væk.. men ofte får de altså lidt mere på lager, så kig ind hvis du lige kommer forbi en butik. Ellers må man på jagt i flere butikker. Haha! Det gør jeg sommetider. Så finder man guldet!

Hvordan pynter du op til jul?


foto + styling: Mille Emilie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret