Kategori -
27. november 2017

Trappe- & karnapdrømme og lidt om en orange sofa


Lige for tiden er min radar rettet mod enormt meget boliginspiration til vores nye hus, fordi vi hele tiden er i en proces enten med arkitekten, kommunen eller bare egne tanker om, hvordan vi ønsker huset skal ende. Vi snakker ret meget køkken, stil, trapper og møbler. Denne lille collage beskriver nogle af de boligtanker jeg gør mig for tiden.
Vi skal jo havde lavet en KÆMPE karnap i huset. Der er en karnap nu, men den er i så dårlig stand så en skal havee n ordentlig overhaling, og dermed også laves større. Vinduerne drømmer vi om at udskifte til sprossede vinduer, så vi får en stor hvid og lys karnap. I karnappen tænker vi at spisestuen skal være, da det er centrum af huset, men det kunne også være ret fint med en lækker lænestol eller en smuk sofa for enden, så man kan kigge ud på vandet.
Lige nu er der en trappeopgang, som der er det i lejlighedskomplekser, men vi leger lidt med tanken om at lukke den ned og på en måde få integreret en ny trappe. Jeg har længe været fuldstændig forelsket i idéen om en spindeltrappe. De er så skulpturelle og smukke. Men også lidt upraktiske tænker jeg? Er der nogen af jer der har erfaringer med sådan en i hjemmet? Hvis det ikke bliver en spindeltrappe, synes jeg faktisk at den her hvide sag også er meget smuk, og den vil passe rigtig godt til huset og stilen. Jeg har endnu ikke vist Jer så meget fra huset, I know.. men bare rolig. I hører mere når tid er. Men kan kort fortælle at huset er fyldt med stuk, høje paneler og det der lidt herskabsagtige udtryk, hvorfor jeg synes denne trappe ville passe vildt flot ind i selve stilen.
Den orange sofa fra Red Edition er drømmen, enten for enden af karnappen eller bare som “statement”-møbel. Fuck den er pæn! Rimelig retro og vildt sej. Den der orange farve med rattandetaljerne, wauw. Jeg er solgt! Jeg synes den fine lampe fra Broste med den hvide kugle også er meget sm1uk. Jeg har noget med runde lamper for tiden. Den går da også ret godt med sofaen, ik?
Jeg glæder mig til at gå amok med indretningen i det nye hus, selvom der er laaaaang tid til. Har lyst til at skifte alle møbler ud og lave stilen meget mere lys og feminin end vi har nu. Vi har længe boet meget råt og urbant, men i og med vi rykker teltpælene” op og rykker ud af byen, tror jeg forandring kan give lidt ekstra luft. Der er som sagt lææænge til, men så er det godt man må drømme, ik?
Hvad drømmer du om?


Billeder: Lampe fra Broste / ‘Wicker’ sofa fra Red Edition Red Edition / Karnap: Ann Helen Lund og Solveig Grøvle, Mint Agency / Trappe: Andraes Mikkel Hansen for BoBedre

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret