Kategori -
21. november 2018

Ti ting om mig #5


1/ Jeg HADER HADER HADER seriøst lugten af klementiner (mandariner?). Jeg eeeeelsker jul, men det der klementinshow der også følger med, fy da føj!!! Jeg kan simpelthen bare SLET ikke klare den. Den der harske-stærke-bitre-lidt-syrlige-lugt, AAAAD! Haha.. Jeg kan bare ikke! Den bliver bare siddende hvis man rører ved dem. Haha! Til gengæld kan jeg ret godt lide smagen af selve frugten, men jeg KAN ikke ikke pille dem selv. Får altid Lasse eller andre til det og spiser dem allerhelst med gaffel eller ske. Har jeg ingen til at hjælpe mig med at pille dem, tager jeg handsker på. Seriøst.
2/ Når jeg er hjemme render jeg oftest rundt i joggingbukser, en stor trøje, ingen make-up og rodet knold. Orker simpelthen  ikke at dresse mig op, hvis jeg ikke skal noget.
3/ Jeg ELSKER at tage billeder, og hvis jeg ikke skulle leve af det her ville jeg nok forsøge mig som fotograf. Heldigvis kan jeg kombinere de to, da jeg får mange fotoopgaver ind. Juhuuu!
4/ Jeg er tosset med earl grey te. Hilsen mormor 80+
5/ Jeg har været pescetar i snart 4 måneder (dvs. jeg spiser kun fisk). Savner vitterligt slet ikke kød. Som i slet ikke! 
6/ Jeg spiser agurk på næsten alle slags madder. Avocadomad med agurk topper helt klart. Avocado og agurk er den bedste kombination ever, prøv det! Makrelmad med agurk er også ret godt.. på ristet rugbrød. Mmm!
7/ Jeg hører Mørkeland konstant lige for tiden. Lasse er ved at blive bims! Snakker ikke om andet. Andre der er fan?
8/ Jeg er verdens dårligste til at holde styr på mine mapper på computeren. Jeg kan bare ikke finde et godt system. Haha! Er ellers normalt ret ordentlig i alt hvad jeg foretager mig. Men mine mapper… de sejler! Hvad gør I andre? Har du et godt tip, så kom endelig med det! Kan heldigvis godt finde rundt i mit rod.. næsten da! Haha.
9/ Jeg har spillet tennis en del år og søgte faktisk ind på Oure efterskole på deres tennis og ski-linje i 10. klasse. Jeg kom desværre ikke ind. Men til gengæld kom jeg ind på Nørre Aaby efterskole tæt på Middelfart, ikke nogen særlig efterskole (altså, ikke nogen bestemt linje, bare helt almindelig!), men det var virkelig det fedeste år!
10/ Jeg har spillet klaver da jeg var lille. Jeg brød mig ikke om min musiklærer, så det stoppede jeg til igen. Dumt. Jeg gad nemlig vildt godt kunne spille klaver den dag i dag. Måske jeg skulle starte igen? Ha! Klaver er mit yndlingsinstrument. Det har jo den bedste klang i verden! Måske derfor jeg er særligt glad for Elton John? Mine forældre er fra Elton-generationen, er vokset op med ham. Haha! Har engang været til Elton John koncert i Parken. Hej hej fra mormor 80+ igen. 

Læs også: Ti ting om mig #1 / Ti ting om mig #2 / Ti ting om mig #3 / Ti ting om mig #4

Kommentarer

 1. Bibi - 21. november 2018

  Hvor sjovt! Jeg har det akkurat på samme måde med klementiner.

  1. Haha!!! Dejligt at vide jeg ikke er den eneste.. 🙂

 2. Tina - 21. november 2018

  Jeg ELSKER duften af klementiner!! For mig er det den første indikator på, det snart er jul, når jeg første gang dufter klementiner i løbet ad efteråret 🙂

  1. Hehe.. det er også en meget julet duft. Jeg får også julefornemmelser når jeg dufter klementinduft, men jeg bryder mig simpelthen ikke om den! Haha.. Sjovt så forskelligt man kan dufte ting forskelligt ikke?

 3. Christina - 21. november 2018

  Helt enig i 1eren!
  “Det dufter da dejligt og julet” – øh nej, det er mega ulækkert og ens fingre stinker resten af dagen.

  1. Hahaha!!! SÅ dejligt at vide jeg ikke er alene om den! Jeg har altid følt mig som en freak, for alle andre er tosset med den lugt. Føj ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret