Kategori -
11. juni 2018

Ti ting om mig #4


1/ Jeg elsker duften af syrener og nyslået græs. Perfekte sommerdufte!
2/ Når jeg spiser koldskål kommer jeg altid koldskålen i en skål først og kammerjunkerne i ovenpå. Lasse gør det omvendt, og jeg kan slet ikke klare det. De bliver jo så bløde når de ligger der og sopper rundt. Haha! Er jeg den eneste der har det sådan?
3/ Jeg pakker stort set altid gaver ind selv. Får dem kun pakket ind, hvis jeg ved at dét sted jeg køber gaver har pænt papir og pæn indpakning, som fx. Stilleben og Karrusella har det. Hah!
4/ Jeg elsker øl! Er virkelig en øl-pige. Kan også godt lide et iskoldt glas hvidvin, men ellers fortrækker jeg en kold øl. De eneste drinks jeg rigtig kan lide er Moscow Mule, Aperol og G&T (sidstnævnt har jeg faktisk først for nyligt lært at drikke – helst med agurk i). Andre drinks er simpelthen for søde og vamle. Men jeg drikker også champagne/bobler. Mmm..
5/ Jeg samler på postkort. I ved, alle de der gratis postkort der er på caféer, hoteller osv. Jeg kan ikke lade være. Bruger dem til gaver, men har en kæmpe kasse fyldt med postkort. Ej, men det er jo så dumt!
6/ Jeg elsker Frappucino med kaffe fra Starbucks. Mums, det er så lækkert!
7/ Da jeg var lille kunne jeg ikke fordrage jordbær – i dag kan jeg ikke få nok!
8/ Jeg overvejer MEGET at dele min fødselsberetning med Jer, men synes alligevel den er en anelse privat. Samtidig elsker jeg selv at læse den slags, og fandt selv stor glæde inden jeg selv fødte. Og hvis min beretning kan give ro i maven eller måske svar på et eller andet omkring en fødsel, så vil jeg jo smadder gerne dele det. Vidensdeling, inspiration og hjælpe andre, det vil jeg gerne. Men er det noget I gider læse?  Jeg har faktisk skrevet den, så det er egentlig bare at trykke ‘udgiv’.
9/ Mine fødder er blevet et nr større siden jeg blev gravid. Ha! Fanme irriterende. Men okaaay, det giver også legal grund til at købe en hulens masse nye flotte sko 🙂
10/ Jeg burde seriøst være født og opvokset i Jylland. Jeg føler mig SÅ hjemme i Jylland og med menneskene derfra. Jeg ELSKER fx Thomas Helmig og er bare VILD med jyders mentalitet og væremåde. Ikke så mærkeligt, at de fleste af mine venner er jyder. I mit næste liv vil jeg gerne vokse op i Jylland. 🙂 Jeg er fx kommet hele mit liv i Løkken i Nordjylland, hvor mine forældre har den dejligste lejlighed oppe. Har familie i både Varde, Kolding, Vejle og Frederikshavn og flere af mine/vores vener kommer bl.a. fra Fjaltring, Silkeborg, Herning, Hjørring og Aarhus. Ej, men der er SÅ rart i Jylland! Kunne godt se mig selv bo i Aarhus en dag.


Læs også: Ti ting om mig #1 / Ti ting om mig #2 / Ti ting om mig #3

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret