Kategori -
19. marts 2018

Ti ting om mig #2


/1 Jeg elsker animations(tegne)film! Jeg er ti år inden i.
/2 …og jeg elsker de der sjove-søde-romantiske film. Jeg så fx The Intern for nogle uger siden med Anne Hathaway og Robert Di Nero. Så sød! Film med Jennifer Aniston er også altid en sikker vinder. Haha! Marley and Me eller Along came Polly. Ja ja.
3/ Jeg køber friske blomster til hjemmet hver uge. Jeg bliver simpelthen SÅ glad af friske duftende blomster.
4/ Jeg er uddannet fra butik og har bl.a. arbejdet som butikschef for mange mange år siden.
5/ Jeg er uddannet multimediedesigner, og har bl.a. selv sat alt op omkring min hjemmeside og kan sådan noget som html, css og den slags. Hej nørd!
6/ Jeg er sindssygt allergisk overfor dyr; kat, hund, hest osv. Det er virkelig belastende, for alle har jo hund. Vi havde selv kat da jeg var lille, men da jeg kom hjem fra efterskole begyndte det og har taget voldsomt til gennem årerne. Træls.
7/ Jeg lider af, er jeg RET sikker på, misofoni. “Personer der lider af misofoni, udløser lyde en kraftigere respons som kan beskrives neurologisk. Oplevelsen af at reagere kraftigere på bestemte lyde, der senere diagnosticeres som misofoni, starter ofte som barn, men kan som udgangspunkt opstå når som helst. Misofoni kendes også under navnene Selective Sound Sensitivity Syndrome” Jeg er ekstremt sensitiv hvad angår visse lyde. Det er virkelig langt ude, altså. Men fx kan jeg slet ikke klare når Frida sutter på sin sut når jeg putter om aftenen. Eller når Lasse tygger sin mad. Han smasker ikke, men lyden fra hans kæbe giver sådan en helt specielt gumlelyd, som går direkte i hjernen på mig. Det er virkelig skørt. Men nogle bestemte lyde giver mig automatisk en fysisk reaktion, sådan næsten helt angstlignende. Det føles som om det går lige i hjernen på mig, jeg kan slet ikke holde det ud. Det er virkelig vanvittigt. Haha! Jeg ved det godt. Crazy woman!
8/ Jeg er sygeligt bange for hajer, det er en decideret angst. Jeg tør fx ikke bade i det åbne hav – heller ikke i Danmark. Det er SÅ langt ude. Haha! Jeg ved det godt. Men jeg kan bare ikke gå længere ud end til knæene, max navlen, hvis jeg overhovedet kan det. Det var et kæmpe stort skridt for mig at snorkle  med havskildpadder på Hawaii for nogle år siden. Men jeg måtte også ind på fastland efter kort tid, fordi jeg panikkede fuldstændig. Fuck altså.
9/ …jeg er også virkelig bange for at flyve (er vidst generelt en ret stor bangebuks. Ha!)
10/ Da jeg lærte Lasse at kende kunne jeg hverken male, spartle og den slags. Men så mødte jeg Lasse (og svigermor), og så kom der andre boller på suppen. De er totalt gør-det-selv-typerne.Og det samme er jeg blevet. Jeg er vokset op i et hjem, hvor man, når der skulle males og den slags, hyrede folk ind til de opgaver. Skægt ik?

Kommentarer

  1. Mega godt indlæg, elsker at lærer folk (dig) at kende på den her måde. Men jeg kan så meget følge dig i punkt 7, og vidste faktisk ikke det var noget som var en decideret lidelse – jeg bliver seriøst syg i hovedet når min kæreste bider rundt i sin mund (fx hvis han har tørre læber), jeg kan slet ikke holde det ud og så vil jeg hellere gå i et andet rum eller sidde med ørepropper i det øre imod ham, haha. ?

    1. Hvor dejligt Freya, jeg synes også det er vildt hyggeligt at lære folk lidt bedre at kende på denne måde. Ej hvor pudsigt du også har det.. I’m not aloooone. Dejligt at vide jeg ikke er helt skør! Og ja, det hedder faktisk noget. Så kan man ligesom retfærdiggøre det, når folk synes man er helt fjollet. Haha! Jeg kender det SÅ godt. Jeg må også nogle gange forlade rummet. Haha!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret