Kategori -
16. februar 2018

Ti ting om mig #1


Glædelig fredag venner. Hvad har I i vente? Vi skal kun rare ting. Ud og se huset i Dragør med gode venner, spise frokost med vennepar den ene dag og og brunch den næste. Slappe og drikke kaffe. Ah! Helt ned i gear. Og så skal jeg have kigget på min Berlin-guide til Jer. It’s coming. Bare vent.
Nå, men jeg tænkte det var på tide, at I lærte mig liiiidt bedre at kende. For hvem er hun egentlig, sådan rigtigt, hende der Mille bag skærmen. Jeg vil løbende dele ud af underlige/skøre/sjove ting, som du helt sikkert ikke vidste om mig. En lille personlig “om mig”-føljeton om man vil. Jeg synes nemlig selv, at disse indlæg er ret hyggelige og sjove.

Here goes…

1/ Jeg hader at se sport i TV. Det er jo det mest kedelige i verden. Især håndbold. Håbløst! Nu får jeg sikkert en masse på nakken. Haha! Men jeg synes virkelig det er kedeligt og spild af min tid.
2/ Jeg drikker sort kaffe med et lille squeeze mælk – helst havremælk. Det smager jo så godt, og er bedre for min mave end almindelig mælk.
3/ Apropos kaffe.. Det første jeg gør når jeg står op, er at lave kaffe.
4/ Jeg kan ikke udstå Mel Gibson. Kan.ikke.udstå.manden. Alt ved ham er irriterende! Jeg synes han er en elendig skuespiller. Haha!
5/ Til gengæld er jeg vild med Will Smith. Manden er genial, og kan alt. Lige som Justin Timberlake.
6/ Jeg kan ikke fordrage koriander!!! Jeg kan seriøst ikke få det ned og bliver som et lille barn, hvis der er koriander i min mad. (Jeg er så 31, men det siger vi ikke til nogen)
7/ Jeg har altid hul i storetåen i min strømpebukser. Altid. Hvis jeg tager et nyt par på, så er der et hul når dagen er omme. Der er noget galt med mine fødder.
8/ Folk der fløjter er for irriterende! Stop det. Nu.
9/ Jeg elsker grønne nuancer, og i særdeleshed mintfarvede og turkisgrønne nuancer. Aesop-butikkerne er et rigtig godt eksempel. Så pænt jo! Og jeg bliver altid i så godt humør af de nuancer.
10/ Jeg samler ubevidst på notesbøger – but don’t we all?

Kommentarer

 1. Sara - 16. februar 2018

  Jeg samler ikke på notesbøger – ikke engang ubevidst heller. ?

 2. Vi må have ens fødder – der er også altid hul i mine strømpebukser lige ved storetåen 😉

  1. Haha! Stærkt. Hul-i-strømperne-twinning! Så er jeg i det mindste ikke alene 🙂

   1. Mie - 16. februar 2018

    Sådan er mine fødder også! MEN, jeg har fundet strømpebukserne der kan klare det! Gipsy tights! (60 og 100 denier)! GENIALE!
    Seriøst, har et par der er tre år gamle, som stadig virker! ✌?

    1. Ej Mie! Det er løgn? Dem må jeg altså prøve. Er jo så træt af at købe nye stræmpebukser HELE tiden! Haha.. Tak for tip!!!

 3. Jeg har det på samme måde med Mel Gibson.. Hvorfor er der nogen der gider at se film med ham??
  Jeg er også helt vild med Will Smith! Men Justin er jeg altså ikke helt oppe at køre over 🙂

 4. Stine - 16. februar 2018

  Her er det venstre strømpefod der har hul.
  Og jeg har det på præcis samme måde som dig med koriander 🙂
  /Stine

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret