Kategori -
9. januar 2015

The perfect bar cart

madam stoltz rullebord

Jeg har i laaaaaang tid sukket efter et rullebord – eller et (rullende?) barbord om man vil. Jeg har søgt og søgt og søgt, aaaaalle mulige steder, men har simpelthen ikke kunne finde det helt rigtige. Det skulle jo helst gerne være spot on og kærlighed ved første blik fra start af – jeg er ikke tilhænger af ‘lappeløsninger’. At købe et IKEA møbel indtil det helt rigtige dukker op er et no-go her! Så hellere spare de penge op, til det helt rigtige møbel!

Min søgning gav ikke pote i denne omgang. Ikke engang dba har været mig behjælpelig her. Øv! Har endda søgt i mange måneder nu, og mest som jeg bare havde lyst til at smide håndklædet i ringen og opgive søgningen, hvad sker der så? Der tikkede en e-mail ind med foråret og sommerens lækre interiørnyheder fra Madam Stoltz. ENDELIG har jeg fundet bordet. Altså vi snakker, det (helt) perfekte (rullende) barbord. Madam Stoltz har nemlig kreeret ovenstående runde skønhed. Jeg er fuldstændig, helt og aldeles dårlig med det, og jeg håberhåberhåber at det er lige så fantastisk i virkeligheden som det ser ud til at være på ovenstående billede. Jeg har allerede tilføjet det på ønskelisten til min fødselsdag i april. Ja jaaaa, der er lang tid til, men det er vel godt nok at være forberedt med et par ønsker eller tre, ik? Jeg er sikker på, at Lasse også vil finde bordet pænt og praktisk. Han har efterhånden en god samling af whiskey, cognac, vin, krystalglas og karafler, der altsammen vil pynte vognen her til perfektion. Jeg synes den er en værdig kandidat til ‘a man’s world’!

I kan iøvrigt godt se fem til et smukt forår og en gylden sommer med Madam Stoltz’ nyeste kollektion. Den er nemlig fyldt med wow-effekt og “jeg vil eje hele kollektionen”-følelse. Så er i advaret! Jeg lover at vise jer mere inden længe. Men for nu vil jeg holde weekend og fejre rare personlige ting. God weekend derude ♥

_

I’ve found the most perfect(!) bar cart. This round beauty from Madam Stoltz. It’s with that wow feeling! I can’t get my hands down, I’m totally in love, and already added it on my wishlist for my birthday in april. Yeah yeah, 4 months to go, but I’m well prepared. It’s also perfect for the mens room. Lasse will love it. He has a fine collection of whiskey, it’s a proper candidate for a man’s world.

Kommentarer

 1. Lotte - 9. januar 2015

  Måske er jeg lidt dum, men jeg kan ikke finde deres webshop. Ved du om de har sådan en?

  1. Hej Lotte,
   Nej nej du er ikke dum – de har ingen webshop! Jeg ved endnu ikke hvor bordet her forhandles, jeg ved at Møllegaarden har hendes ting, men om de får bordet her ved jeg ikke. Bordet er en af de nye varer i forår/sommer sortimentet, så det kommer først ud her i starten af foråret. Jeg skal nok holde dig/jer opdateret, for jeg er selv på udkig 🙂

   1. Louise - 9. januar 2015

    Åhh det er så fint, det bord!
    Har du nogen fornemmelse for i hvad prisleje vi ligger?

    1. Det er sååå pænt. Jeg har ingen anelse. Der er ikke opgivet nogen priser, ihvertfald ikke hvad jeg kan finde. Men tror snart det kan findes.

 2. Nivikka - 9. januar 2015

  Ej hvor er det da også bare lækkert, det er helt vildt! Tak for at dele, det kunne være, at man skulle investere i sådan et!
  HOPELESSWANDERER

  1. Ja det er simpelthen så pænt. Det var så lidt, det er jo det man har en blog til – blandt andet 🙂

 3. Pernille - 9. januar 2015

  Har du news omkring hvor man kan købe bordet og mærket generelt? Har søgt og søgt og kan nærmest intet finde 🙁

  1. Hej Pernille,
   Well.. jeg ved at bordet er fra Madam Stoltz, men det kommer vidst først i handlen om noget tid. Jeg kan heller ikke finde noget info om det desværre. Jeg holder dog øjnene åbne 🙂 Jeg ved at Møllegaarden forhandler Madam Stoltz, men de har endnu ikke fået den (hvis de da får det) Men der holder jeg også øje!

 4. Nadia Sihm - 9. januar 2015

  Har du fundet dette bord endnu, jeg har også googlet og søgt rundt omkring, kan desværre kun finde det i diverse magasiner 🙁 øv øv øv.

  1. Det kommer først i butikkerne fra august 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret