Kategori -
28. februar 2015

The most beautiful lamp

anour lampe

Det var kærlighed ved første blik da vi mødte hinanden på DesignTrade tilbage i september 2014. Jeg faldt pladask for den smukke turkise farve i et patineret råt og håndlavet look. Lampen her ovenfor er fra danske Anour og er lavet i en patineret finish i oxideret kobber. Der er brugt en “gørtler-opskrift” til at fremme oxideringsprocessen, der ellers tager flere år. Udtrykket er unikt og giver et råt look som varierer fra lampe til lampe, ikke én lampe er ens.

Det er ikke første gang jeg nævner Anour her på bloggen, tilbage i oktober ’14 skrev jeg bl.a. dette indlæg. Jeg er helt dårlig med den turkis farve på denne lampe. Generelt er min indretning temmelig farveløs, men jeg har altid haft en svaghed for den grøn-turkis-blå farveskala, og det er da også denne farve der går igen, når det kommer til farve i min bolig. Jeg synes denne lampe er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set hvad angår lamper. Jeg er vanvittigt kræsen mht. lamper, men den har simpelthen det der minimalistiske skandinaviske look kombineret med det maskuline og rå twist som jeg elsker, og som er lige i min ånd!

_

It was love a first sight when I met this beautiful lamp back in september 2014 at the DesignTrade fair. I fell in love immediately, in the design, in the color and the handmade look. The lamp is from the danish brand Anour. In the final stage of the oxidized copper, the surface turns green verdigris. The lamps are surface treated during a 2 week period and the result speaks for itself. Not one lamp are alike. A clear coat of paint is added to preserve the natural patina of the lamp.

It’s not the first time I mention Anour here on the blog, back in October ’14, I wrote, among other things this blogpost. I’m so in love with the turquoise color of this lamp. Generally my decor is rather colorless, but I’ve always had a weakness for the green-turquoise-blue color palette, and it’s always this kind of color I choose when it comes to color in my home. I think this lamp is one of the most beautiful lamps I’ve ever seen in terms of lamps. I’m really picky about lamps, but this one has it all. That minimalist scandinavian look combined with the masculine and raw twist that I love – which is right in my spirit!

Kommentarer

    Skriv en kommentar

    *Din mail vil ikke blive pupliceret