Kategori -
21. juni 2016

The iconic candle holder is back

Den ikoniske designklassiker Nagel stage har fået sit come back! Altså, den har eksisteret siden 1960’erne og blev designet af Werner Stoff for Hans Nagel, men efter en årrække ophørte produktionen, og vintagestagerne har været eftertragtet af samlere gennem årene. Selv har jeg været på jagt efter denne smukke og skulpturelle stage læææænge. Så jeg klappede gevaldigt i mine små hænder, da jeg for nyligt fandt ud af at stagen kommer i produktion igen. 
Den ikoniske stage er nemlig blevet reproduceret af JUST RIGHT under varemærket STOFF®, som er en design- og agenturvirksomhed (det er bl.a. dem der står bag Happy Lights lyskæderne). Just Right har dog valgt at kalde stagen for STOFF®, fordi det var Werner Stoff, der oprindeligt designede den. Indtil nu er stagen produceret i krom, men inden længe lanceres den også i massiv messing. Ikke fordi messing hitter lige nu, men fordi den oprindeligt var produceret i det klassiske materiale. Stagerne kan kombineres og stables i det uendelige til smukke og unikke figurer, hvilket gør den så skulpturel. Brug den med kertelys eller blot som skulptur.
Stagen forventes at lande i butikkerne i starten af juli. 
(Vejledende udsalgspriser: STOFF stage forkromet stål kr. 249,- / STOFF stage massiv messing kr. 349,-)


Translation: The iconic Nagel candle holder got its comeback! Well, it has existed since the 1960s and was designed by Werner Stoff for Hans Nagel, but after a few years the production ended, and the vintage candleholders has been coveted by collectors over the years. I have been searching for this beautiful and sculptural candleholder for a loooong time, so I was really excited when I recently found out that the candleholder are coming into production again.

Foto: Nina Holst, Stylizimoblog

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret