17. september 2014

Spøgelsestræ

 photo IMG_2023_zps498a7e1e.jpg photo IMG_2036_zps7dbc2659.jpg photo IMG_2030_zpsb97ed5f9.jpg photo IMG_2022_zps0db53687.jpg
Spøgelsestræet her er et af mine favoritter. Jeg synes det pynter så fint i indretningen med sin lethed og fine nistrede silhuet. Farven er sådan hvid-grønlig og har sådan en støvet overflade. Der er på en eller anden måde noget magisk over det. Spøgelsestræet hedder i virkeligheden Corokia og stammer fra New Zealanad. Mange kalder også træet for “sølv træ”. Træet blomstret om sommeren med små gule blomster, tåler helst ikke kulde og er perfekt som indetræ. Det skal være fugtigt hele tiden, så det kræver man er hjemme dagligt. Nu har jeg bestemt ikke grønne fingre, men træet her er virkelig nemt at holde og så pynter det bare så fint. Træet koster typisk omkring 100 kr. og kan købes hos de fleste blomsterbutikker. Jeg fandt mit hos Fiol Blomster i Fiolstræde. Ellers har nemlig.com dem også – så hvis man handler online alligevel kan man jo lige smide et træ i kurven.

Hvad synes i om disse hersens spøgelsestræer?

Kommentarer

 1. Sara - 17. september 2014

  Jeg synes de er super fine! Havde et der desværre døde da jeg på et tidspunkt var på ferie. Ret ærgerligt! :/

 2. Helene - 17. september 2014

  Hvor den fine potte fra? ?

  1. Den er købt hos en blomsterhandler. MEner jeg fandt den hos Fiol blomster i Fiolstræde.

   1. Helene - 17. september 2014

    Okay, tak 😉

 3. Gittep - 17. september 2014

  Hvorfor bliver bladene gule? Jeg har lige købt et og har givet det lidt vand to gange, men nogle af bladene er blevet gule/orange :0

  1. Uh der må jeg være dig svar skyldig! Prøv at hør din blomsterhandler 🙂

 4. Anett - 17. september 2014

  Jeg synes de er så fine. Har længe ønsket mig en spøgelse blomst, og i dag da jeg var ude at handle, var der kommet en ny forsyning hjem af dem, så jeg forkælede mig selv ?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret