Kategori -
12. marts 2015

The clamp lamp

the clamp lampclamp lamp

Endelig fik jeg købt den cool lampe fra HEY THERE HI. Jeg elsker det industrielle, simple look kombineret med selve funktionaliteten. Lampen kan nemlig sættes nemt fast på en hylde, en opslagstavle, et spejl eller som her, på en bjælke – eller man kan stille den ‘på hovedet’. Vi har længe været på udkig efter nogle rå lamper til vores køkkenbar, men vi har haft et krav om, at det ikke skulle være lamper der skulle hænges fra loftet og ned, da vi har spot i resten af køkkenet, så det ville se lidt fjollet ud. Men den her lampe er genial til vores lille bar! Den passer lige i hullet i vores bjælke, og så giver den lige et ekstra råt og industrielt look til selve baren. Derudover elsker jeg det gyldne messing og de tynde metalwire der på en eller anden måde i kombination giver et fint feminint spil til resten af looket. Glødepæren der sidder i er også fra HEY THERE HI (find den her), som giver et lækkert varmt lys.

Hvad synes i om lampen?

clamp lamp
I just wanted to show you our new cool lamp. It’s from the danish brand HEY THERE HI, and I love the industrial and simple look. We’ve been looking for a lamp for a long time for our bar, but couldn’t really fine the right one. Until now! It’s really smart this little guy, cause you can easily move it and place it somewhere else. The function is so cool, it just works with a clamp. 

What do you think about it? Isn’t it cool?

Kommentarer

  1. Hvor er den bare skøn. Den ser ud til at give et rigtig fint lys, der ikke skær i øjnene. Drømmer om et par stykker på min nye bogreol.
    /wordjuggles

    1. Ja den er vanvittigt fin. Det kræver også en god pære der giver et godt lys. Den jeg har brugt er fra HEY THERE HI og har sådan et varmt lys.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret