Kategori -
26. juli 2015

The Beef Chart poster

Forleden viste jeg Jer disse cool køkken plakater, i dette indlæg. Jeg fik selv klikket ovenstående ‘The Beef Chart’ hjem. Jeg har altid ønsket mig sådan en, så kunne ikke lade være da jeg endelig fandt den rigtige hos den svenske webshop Dry Things, en webshop fyldt med lækkerier til hjemmet og andre fine sager. Er den ikke bare cool? Jeg synes den passer så godt til vores hvide metrofliser. Det giver det der helt rigtige slagter-look.

Nu skal vi blot have den op og hænge. Lige nu står den bare på bordet, som I kan se på billedet her, men den skal helt sikkert op og hænge, så den får de hvide fliser rundt om sig. Men en ting af gangen, ik…?

på billedet: plakat (her) / sort ramme købt fysisk i Notre Dame / øko potteskjuler (her) / skål (her) / bordskåner (her)


ENGLISH RECAP: The other day I showed you these cool kitchen posters. I bought this poster ‘The Beef Chart’. I’ve always wanted this one, so I couldn’t resist it when I found it at the swedish webshop Dry Things, a webshop filled up with nice things for your home. Isn’t it cool? I think it fits perfectly with our white ‘subway’ metro tiles. It gives our kitchen the perfect butcher look. Now we only need to put it up. Right now it just on the table, as you can see in the picture above, but it should certainly up hanging, so that it has the white tiles around it.

poster (here) / black frame bought physically in Notre Dame / organic flowerpot cover (here) / bowl (here) / trivet (here)

Kommentarer

 1. Nanna - 26. juli 2015

  Hvor er det fine, runde bræt mon fra? Det er jeg helt forelsket i 🙂
  Og også plakaten – har også selv overvejet den til vores nye køkken, men ville også gerne have noget med farve på til det meget hvide køkken

  1. Hej Nanna,
   Det runde bræt? Mener du bordskåneren? Jeg har linket til det hele under billede og tekst, så der kan du finde direkte links 🙂

 2. Annie - 26. juli 2015

  Hvor er de smukke skærebræt fra? Og jeg er vild med potteskjuleren, men de er desværre udsolgt, kan jeg se. Tror du, at de får dem på lager igen? 🙂

  1. Skærebrættet er købt hos Objects & Use, men er ikke på webshoppen lige nu kan jeg se. Men tror da det kommer igen 🙂 Jeg har linket til det hele i indlægget 🙂

 3. Jeg har ikke lige nogle “kød” plakater, men har nogle bud på andre plakater som kunne have interesse for dig og dine besøgende!
  Du skal hvertfald være velkommen til at se mere på http://www.kasperbenjamin.com og du må gerne bruge mine billeder, hvis du finder noget inspiration 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret