28. maj 2020
Annonce for Plantorama

Terrasse makeover: Fra grå fliseterrasse til en oase af liv!

Ejjjjjj, hvor har jeg dog glædet mig til at vise Jer de her billeder af vores NYE smukke terrasse. Sammen med Plantorama og deres geniale ‘Klik & Hent’-koncept er jeg endelig blevet færdig med vores lille grønne oase.

Det har taget os laaaang tid at blive færdige med uderummet – og med færdige, mener jeg “næsten færdige”. Vi er nemlig langtfra HELT færdige, men vi er tæt på mål nu.

Vi mangler vi “småting” såsom at male facaden, finde de rigtige lamper til selve facaden, overvejelser om en markise eller sejl og sådan nogle ting.

Men altså.. alting til sin tid! Vi når det jo nok altsammen 🙂 Det er det fede ved huslivet, der er altid lidt småprojekter hist og her. Vi skulle jo nødigt kede os!

It’s all in the details

Se lige detaljerne. Lasse har som sagt selv lavet den her smukke terrasse. Ret sejt, taget i betragtning af at han aldrig lavet en terrasse før, og så kaster han sig ud i sådan et projekt her. Jeg synes han er så sej! Og terrassen er simpelthen blevet SÅ smuk. Han har proppet samtlige huller, så alle skruer er usynlige. Er det ikke smukt?

Han er simpelthen en mand med en særlig finesse. ALT står altid snorlige efter han har været i gang. Han påbegyndte terrasse-projektet i august/september sidste år, og havde en forventning om at “Orrrrk, det tager max et par weekender!” klip til NU her 9-10 måneder efter, hvor den endelig står helt færdig. Haha!

Der kom lige efterår, vinter, travlt arbejde og en baby i vejen. Så ja, ting tager bare tid. Men vi har heldigvis ikke skulle bruge terrassen før nu. Så timingen har jo været ganske fin!

En oase af liv

Jeg ELSKER den lille grønne hyggekrog vi har fået skabt os ude foran køkkenet. Her er sol hele dagen, så dejligt. Og efter at både muren er færdig og Lasses fine stalddør er kommet i, så er der også dejligt med læ.

Sammen med Plantorama er jeg, som sagt, kommet helt i mål med vores grønne oase. Jeg har nemlig gjort brug af Plantorama’s ‘Klik & få leveret’-koncept, og fået købt og leveret de smukkeste krukker, store grønne planter og blomster, plantejord osv.

Nogle af krukkerne samt lanternerne havde jeg i forvejen, og de er købt sidste år. Men de findes stadig, også via deres klik & hent og klik & få leveret-koncepter.

Jeg er totalt fan af det her nye koncept! Det er nemlig en anelse besværligt for mig at tage i plantecenteret med en baby på armen, trods vi bor 10 minutter væk. Det er ikke fordi det er svært at komme hende i autostolen og køre derud og gå rundt i selve centeret, men det er liiiiiidt svært og omstændigt at bære store krukker, plantejord og planter og få fyldt bilen med alle sådan nogle tunge sager, når man samtidig lige skal holde styr på en baby.

Så jeg har simpelthen bare siddet herhjemme, helt magelig, og klikket alt det jeg skulle bruge i kurven, og så har Plantorama leveret hele moletjavsen lige til døren. Den søde Plantorama-chaffør har endda båret alting lige derhen, hvor jeg ville have det. Jamen altsååååå..

Jeg synes det er G-E-N-I-A-L-T-!

Polygana

Sort glaseret krukke fra Broksø købt hos Plantorama. Jeg elsker den blanke sote overflade sammen med den lyslilla Rhododendron. Glæder mig til den springer ud.

BRUG PILENE til højre for at se flere billeder.

Lanterne, smuk krukke og lavendel. Altsammen fra Plantorama.

FØR & EFTER

marts 2019
august/september 2019
maj 2020
maj 2020

Kommentarer

 1. Jeg kunne ikke være mere enig! Det er så fedt at være husejer med alle de småprojekter man kan tage fat i. Vi har selv overvejet, at lave vores terrasse selv, men var i tvivl om resultatet ville blive særlig godt. Når jeg så ser, at Lasse er hoppet ud i projektet uden tidligere erfaring, og I ender med dette resultat, så får jeg lidt mere blod på tanden ift. at hoppe ud i det. Tak for inspiration og et lille projektskub i ryggen. 🙂

  1. Mille Emilie - 28. maj 2020

   Hej Christian,
   Hvor er det fedt at høre. You can do it! Man skal bare kaste sig ud i det. Man kan jo google alt og finde videoer til stort set det meste. Vi elsker også at der altid er et eller andet at lave, man skulle jo nødig kede sig. Hehe! God fornøjelse med terrasseprojekt… hvis du ender med at kaste dig ud i det!

   1. Ja, der er godt nok meget information at hente på Google og Youtube!
    Det ender nok med, at vi selv står for det, og gør det til et familieprojekt. 🙂

    Tak for opbakningen. 😀

    1. Mille Emilie - 28. maj 2020

     Jeg hepper ihverfald her fra sidelinjen!!! You can do it 🙂

 2. Louise - 28. maj 2020

  Hej Mille,
  Er vild med jeres terrasse, har du ingo på hvilke brædder i har brugt og hvor de er købt?

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret