Kategori -
30. juli 2017

Terrasse- & altandrømme


Vi bor på 4. sal i indre København, uden altan (eller elevator). Til dagligt tænker jeg ikke voldsomt meget over det, for man vænner sig jo til det. Men jeg skal da lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke godt kunne tænke mig en altan når vejret pludselig bliver lunt og solen titter frem fra morgen til aften. Ja, så sker der altså noget. Så ville en lille altan nu være dejligt. Bare en lille bitte en. Be om! Haha.. Nuvel. Vejret er ikke særlig altanvenligt disse denne sommer, men mon ikke det vender snart? Jeg tror på august.
Men apropos altan, så har vi de sidste par år faktisk været i gang med et altanprojekt her i ejerforeningen (psst.. og elevator! Yaaas, håbe håbe!). Af en eller anden grund trækker det dog tænder ud, for alle skal jo være enige om alting. Nogen vil have et altanlaug (øh, what?), nogle vil gerne have mulighed for at grille, mens andre ikke synes det er en god idé, nogen vil dit og andre vil dat. Og så er der jo hele det økonomiske spektre, også. Men tegningerne og det hele ligger faktisk hos kommunen. Ja, så ved vi jo godt hvad der sker. Ikke en fløjtende fis. Haha! Utroligt, som det bare altid går p**** langsomt derinde. Og ja, jeg snakker af erfaring med diverse ting, for vi bor jo nu engang i indre by med reklamespots, larm og alt muligt andet. Sådan er det, men kommunen er sgu sløve, og det er bare facts! Hele projektet har faktisk ligget til godkendelse i MANGE måneder, men i mellemtiden er den mand, som har stået for vores sag, stoppet derinde og har (selvfølgelig!) ikke liiiiiige fået overleveret vores sag til nogen. Tumpe. Såeeh.. Men NU sker der snart noget. Har vi fået af vide.. efter sommerferien! Så vi venter i spænding.
Den lille altan skal nok komme, før eller siden. Jeg tror faktisk (endelig) på det, rods min ellers ret store nej-hat! Haha.. På sådan en underlig regnfuld sommerdag, vil jeg drømme lidt om at sidde på vores kommende altan. Jeg vil have smukke slikfarvede terrassemøbler fra franske Maison Gatti, et gammelt fint gasbord, en hyggelig lyskæde (måske med farvet lys, too much?), store grønne planter, god musik og en hængekøje (måske ikke så smart til en altan, meeen så drømmer jeg lidt længere ud i fremtiden til en terrasse, med den).

Hængekøje fra OK Design / Hørpalme fra Greenify
Trådløs højtaler fra Vifa (modellen hedder Oslo og farven ‘Ice Blue’)
Lyskæde fra Frk. Mage / Fletstol fra Maison Gatti / Citrontræ fra Greenify
Gasbord: der er mange til salg på dba.dk
 / Lanterne fra Broste Copenhagen

Kommentarer

 1. Uhhh, vi har heller ingen altan kun en gårdhave, som betyder at man skal slæbe alt med ned og op igen ad alle trapperne, så jeg drømmer faktisk ikke kun om en altan, nej, jeg drømmer om et HUS!
  Og det får vi måske snart, for vi er det man kalderaktivt boligsøgende lige nu?

  1. Hehe, I hear you.. Jeg drømmer sgu også om have til Frida (og en terrasse med en STOR solseng til mig) Meeeeen huspriser idag er jo helt vanvittige, så tror vi venter lidt.. Men det er virkelig lokkende! Spændende for jer.. jeg krydser fingre for I finder jeres drømmehjem!

 2. Åhh hvor lyder det dejligt med en ny altan. Muligheden for at kunne gå ud, men stadig kunne gå ind, når man f.eks. skal tisse. Så man ikke behøver slæbe sig op på 4. sal igen ligesom man er kommet ned.
  Jeg drømmer og håber også om en, men jeg bor kun til leje, så jeg har ikke en prut at skulle have sagt.
  Mvh. Michelle-Marie

  1. Jaaa, vi glæder os virkelig også. Men det tager altså bare tid sådan noget. Det var egentlig meningen vi skulle have haft altanen sidste år til december, så blev det udskudt til foråret i år – og nu er det så blevet udskudt IGEN. Såeeh.. men som det ser ud nu, burde den komme til efteråret. Et år for sent. Haha! Meeen “better late than never” som man siger. Glæder mig til at kunne åbne døren og få lidt mere luft ind, at kunne tørre tøj derude istedet for inde i stuen, sidde i solen med et glas vin og den slags. Men snår man får børn drømmer man sørme også lidt om hus og have. Det kan jo noget, men puha.. er meget bymenneske.
   Åhhh, hvor træls. S må du få en altan til din næste bolig. 🙂

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret