Kategori -
2. juni 2015

Tæm lyset & få en god nattesøvn

Jeg ELSKER denne tid på året. Det hele bliver lysere, fuglene synger, solen skinner og det bliver varmere.. Der er bare et enkelt minus ved det, hvis du ligesom jeg har svært ved at falde i søvn, når det er så lyst. Lyset er ikke kun min ven, men også min fjende – ikke kun om sommeren, hele året. Jeg har så svært ved at falde i søvn, hvis der er for lyst udenfor, eller der ikke er dækket ordentligt til. Det er derfor en nødvendighed for sådan en som mig, at der er skærmet godt af for vinduerne når jeg skal sove.

Det skal handle om gardiner. Nu sidder du nok og tænker; gardiner? Nok verdens kedeligste boligemne. Men let’s face it.. Gardiner er ikke bare gardiner. Gardiner er temmelig nødvendige og behøver ikke være grimme og kedelige. Vi bruger dem hver evig eneste dag, både til pynt, til at dække for den varme sol gennem ruderne og ikke mindst til at dække for lyset når vi skal sove.

Hos Stila kan du vælge mellem et stor udvalg af alverdens gardiner: Plissé og duette, lamelgardiner, duo roller samt dem vi kender bedst, nemlig rullegardinerne. Selv har jeg rullegardiner med mørklægning i mit soveværelse, således at mit soveværelse er HELT mørkt når jeg skal sove. Det giver mig en bedre nattesøvn.

I spisestuen har vi et rullegardin hængende, ikke et mørklægningsgardin, men blot et der lige skærmer for lyset, når det er rigtig skarpt. Især i sommermånederne bruger vi det flittigt når vi er hjemme om dagen, da solen står lige ind, og det bliver gloende hedt. Her hjælper vores rullegardin os med at holde varmen lidt ude.

Gardiner er egentlig et lidt skørt interiør produkt, for man føler måske ikke helt at man får den der “value for money”-følelse ud af købet som sådan. Men hvis man liiiige tænker over hvor meget man egentlig bruger dem hver dag, så giver det jo god mening, og regnestykket går op. Lidt ligesom en god seng. Produktet og designet skal ikke bare være funktionelle i min optik, men også æstetiske. Hvorfor have grimme gardiner, når man udover funktionalitet også kan kombinere det med et lækkert design?

Netop hos Stila er de eksperter på området. De skræddersyer nemlig gardiner til dig, således at det ikke kun opfylder dine behov men også samtidig afspejler din stil. Gardiner behøver ikke bare være gardiner, det kan sagtens være så meget mere end det. Det hele ligger i detaljerne, ligesom med alt andet. Design, funktionalitet og solidt håndværk er vejen frem, og netop det kan Stila altså hjælpe dig med.

* Udgivet i samarbejde med Stila
 ds_118born-8_0bade-7_0

Kommentarer

  1. Stine - 2. juni 2015

    Super fint! Hvor er stigen fra på øverste billede? 😉

    1. Det ved jeg desværre ikke, det er et miljøbillede for gardinerne!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret