Kategori -
16. maj 2019

STORYBOOST — Vores nye agentur

Jeg har simpelthen sådan glædet mig til at fortælle Jer om det her. Jeg er nemlig draget ud på nye eventyr, men ikke helt alene. De sidste mange måneder har jeg holdt på en lille hemmelighed. Jeg har nemlig sammen med disse to dejlige damer startet et nyt dansk agentur; Storyboost — som officielt går i luften i dag. Hurra!

You know when you know

Jeg har været på udkig efter en agent længe, men det helt rigtige match mellem mig og en evt. agent OG medinfluenter har bare aldrig rigtig været der. Der er nemlig ikke såååå mange agenter derude, og jeg ønskede ikke at være en del af et stort netværk, hvor jeg ikke selv ville have særlig meget indflydelse. I stedet har jeg haft utrolig mange møder med forskellige mulige agenter henover det sidste års tid, og snakket med mange andre af mine influent-kollegaer omkring at finde en agent. Men det var faktisk først da Trine og Sabina kontaktede mig i starten af året, at der var et match.

Ha! Det lyder næsten som en datingprofil, men altså.. Jeg mødtes med Trine i starten af året, og kemien var der bare med det samme. You know when you know! Vi havde aftalt at mødes til en kaffe, men endte med at sidde og sludre i flere timer. Så hyggeligt! Hun fortalte mig om hendes tanker og idéer med det her agentur, og hvem hun ellers havde i tankerne som skulle være en del af teamet. Sabina har jeg snakket med omkring en agent i mange år, og endelig lykkedes det hele. SÅ her er vi så; STORYBOOST!

Sig hej til vores nye agentur: Storyboost

Vores agentur hedder Storyboost. Det gør det fordi vi rigtig gerne vil lægge vægt på det stærke indhold vi formidler ud til Jer læsere, for vores kunder.

Story kommer jo i mange former; ord, billeder, video, stylinger, workshops, events m.m. Altså alt det vi kan. Men samtidig vil vi også gerne fremhæve dét, vi gør for vores samarbejdspartnere, nemlig at booste og give liv og værdi til deres historier.

Vores agentur består af, til at starte med, to influencers; dygtige og kreative Sabinasverden og så mig. Og så har vi vores super seje agent Trine ved roret, der skal varetage alt for os fremover. Planen er, at vi udvider med udvalgte profiler i løbet af året, vi har allerede én i ærmet, men der var lige nogle ting der skulle falde helt på plads før vi officelt kan melde det ud. Så stay tuned…

Både Sabina og Trine er bosat i Jylland, hvilket jeg til at starte med ærligt, var lidt skeptisk overfor. Men det har (heldigvis) vist sig, at det overhovedet ikke er noget problem. Jeg har været derovre flere gange (nemt med tog, så kan jeg sidde og arbejde og få lidt “mig-tid”), og ligeledes er Trine ofte i København. Så vi har mødtes flere gange. Og ellers foregår al dialog på mail og telefon. Jeg er SÅ glad for at have mødt Trine, hun er virkelig sej og dygtig til det hun laver.

Er du nysgerrig på at vide mere om vores nye agentur, så kan du læse meget mere om Storyboost på vores nye site lige herog vi vil blive så uendeligt glade, hvis du vil følge med på vores Instagramprofil ‘storyboost’ lige her.

Danmarks ukronede DIY dronning

Min skønne med-influent i vores lille bureau er denne dejlige dame; Sabina Haysen. Du kender hende måske bedre som Sabinasverden. Sabina har siden 2016 drevet sin virksomhed “Sabinasverden”, hvor hun laver masser af kreativt indhold; foto- og filmcontent, spændende blogindlæg samt kreative events og workshops, som hun selv faciliterer.

Sabina er uden tvivl Danmarks ukronede DIY-dronning. Hendes indhold på de sociale medier har altid en inspirerende vinkel, uanset om det på Glamping-ferie, et nyt kreativt DIY-projekt, eller om det er et nyt kreativ indslag i hendes DIY-villa i Århus. En villa der bl.a. har huset TV programmet “Hvem bor her” (sæson 1, afsnit 6) en reklamefilm og et par boligrapportager gennem årene.

Jeg har kendt Sabina igennem flere år, og hun er virkelig et dejlig energisk, sprudlende og meget ambitiøst væsen. Hun har simpelthen den fedeste energi og så er hun bare åndssvagt kreativ. Man bliver altid glad af at være i hendes selskab. Og en lille sidenote, så har hun også en datter der hedder Frida. Lidt skægt, ik?

Besøg Sabinas kreative blog her og hendes Instagramprofil her.

Min seje agent og styrmanden for det hele

Det her er skønne Trine, min super seje agent. Hun er vores “styrmand” her i Storyboost og skal fremover varetage både mine og Sabinas kommercielle samarbejder. Vi er allerede godt i gang, og jeg er så spændt på hvad fremtiden bringer med Trine ved min side.

Trine har igennem de sidste +10 år har arbejdet som kommunikationsrådgiver og marketingstrateg med PR, bloggere (før det hed influencer), kampagner og medier på nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer, bl.a. Advice og Radius CPH, og senest i LEGO’s interne reklamebureau, LEGO Agency.

Hun har arbejdet på nogle af Danmarks største kommunikationsbureauer og bl.a. lavet kampagnestrategier og effektive indsatser for Lego, DBA.dk, Arla og Danske Bank.

Trine er en erfaren dame i branchen, og har utrolig mange styrker, Hendes rolle bliver at etablere de gode og stærke samarbejder og stå for al mailkorrespondancen mellem kunden og os influenter. Så den del skal jeg ikke rigtig tage mig af længere, en kæmpe lettelse. MEN vi kommer til at arbejde tæt sammen alligevel, udvikle idéer og kampagner i fællesskab.Det er det gode og unikke ved små bureauer, hvor der ofte i de store bureauer er langt mellem kunden og den enkelte influencer.

Trine vil fungere som en rådgivende partner i samarbejdet for at sikre den bedste sammensætning af indholdselementer, som også er velintegreret med vores kunders eksisterende marketing- og kommunikationsindsatser.

Jeg er så stolt af at have Trine som min agent, og glæder mig til fremtiden med hende ved min side.

 ♥

1000 tak fordi du følger med i mit univers – og forhåbentlig nu også på STORYBOOST!

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret