Kategori -
24. september 2018
Annonce for jensenPLUS

Stemningsfulde lysestager til boligens rum


Kalenderen skriver for alvor efterår, min absolut yndlingsårstid. Juhu! Det er blevet koldere, det bliver hurtigere mørkt og indehyggen er atter genopstået. Med en ualmindeligt lang og varm sommer har alt indehygge ligesom været pakket laaaangt væk. Vi kan endelig pakke os ind i store uldfrakker og tørklæder, komme skønne striktrøjer over hovedet og iføre os smarte støvler. Men det er ikke kun i garderoben jeg elsker efterårsstemningen, det er også i boligen. Endelig kan vi også her hive indehyggen, og alt hvad den indebærer, frem igen. Plaider, puder, den store kakaokop og selvfølglig stearinlys…
Sidstenævnte er en ting jeg virkelig elsker ved denne årstid og vinteren med. Jeg er netop nu, så småt, ved at gennemgå hvad vi har i skabene af hyggegrej. Jeg er en værre indehyggedimser, og jeg er dermed også gået i gang med at planlægge diverse julestylinger, for nu siger jeg lige noget højt ikke.. der er tre måneder til jul i dag! Haha. Just sayin! Ja ja, der er længe til, og dog. Jeg er som sagt en rigtig dimsetype og jeg elsker alt der har med jul, glimmer og indehygge at gøre.
Især stemningsfyldte accessories til hjemmet er jeg stor fan af. Jeg har dimset rundt med lidt forskellige items og er faldet for de her smukke lysestager i messing fra jensenPLUS. De forener det moderne, med det hyggelige og ikke mindst det funktionelle. De er simple i udtrykket og kan altså bruges til både fyrfadslys og lange stearinlys. Den vendbare feature synes jeg er vildt smart, og gør at jeg kan bruge dem til mange flere stilleben i mit hjem. Dét kan jeg godt lide!

Du kan sammensætte flere lysestager og skabe et spændende udtryk, eller du kan vælge én til to stager og sætte dem sammen med en stueplante eller vase, stille dem på/i et fad som jeg har gjort her, hvilket tager sig flot ud som et stilleben i vindueskarmen, på skænken eller på dit køkkenbord.
Fx kan du bruge JP103-stagen til lange stearinlys eller anvende dem som små vaser. Stil dem på rad og række ned langs middagsbordet med små blomster eller grene i eller brug dem som de er tiltænkt; som lysestager. Placér dem ved siden af hinanden i en lille klynge eller stil dem tilfældigt i vindueskarmen og i forskellige niveauer på bøger, på et fad eller hvad du nu lige har. Nogle gange handler det om at man bruger det man har i forvejen og mikser det, udfaldet er som regel altid ret fint.
Lysestagerne her er lavet af 100% messing, hvilket sikrer en uendelig lang levetid. Messing er et naturligt materiale, som ved dagligt brug får en naturlig og fin patina. Ønsker man den der patina, skal man faktisk bare lade stagerne være, men hvis man er til det der originale og skinnende udtryk, så kan man give dem en regelmæssig polering med et poleringsmiddel. Selv er jeg til det helt rå patina-look, så jeg vil ikke gøre noget som helst ved dem. En anden lille ting; Stagerne er faktisk ret tunge, så vær endelig ikke bange for at de vælter, for de står altså ret solidt. Baaaare lige til info!
Er de ikke bare skønne?
Psst… lige nu kan købe 2 og få den 3. gratis ved at klikke her!

De skøre “julekugler” er i øvrigt en gave fra Sighs. Skønne ik?
Styling + fotos: Sonoma Seven

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret