Kategori -
1. august 2014

Sonoma Seven interior blog

 photo figtree_zpse50858c8.png

· · ·

Mit navn er Mille Emilie, jeg er 28 år og bor i København sammen med min kæreste. Vi bor i en skøn lejlighed midt i byen,og vi er altid igang med et eller andet projekt i og til hjemmet. Vi laver alting selv, og når vi ikke lige har et projekt kørende, kribler det i fingrene med nye idéer. Vi elsker at være kreative, lave om og kreere nyt.

Sonoma Seven er en blog om boligindretning, interiør, møbler, design og gør-det-selv. Sonoma er navnet på min mormor og morfars dejlige hus, der også er nummer 7 på vejen. Sonoma er et stort hus i tre plan. Som barn løb jeg rundt, fra rum til rum, op og ned af den store trappe, på nye opdagelser. Her betragtede jeg de mange spændende møbler og rum. Jeg var som barn også tit på opdagelse i min morfars værksted i kælderen. Her havde han alverdens maskiner, stensamlinger, møbler og mange andre spændende ting.

Jeg har brugt rigtig mange timer af min barndom i det hus, og det har været med til at skabe min store interesse for bolig, indretning, interiør og design. Jeg fandt det derfor naturligt at bruge det unikke navn til min blog; et stort rum der er dedikeret til interiør, indretning og design.

Velkommen til. Hvis i lyster kan i også følge bloggen Facebook, på Instagram og på Bloglovin’.

Kærlig hilsen
Mille Emilie

· · ·

My name is Mille. I am 28-years old and live in Copenhagen with my boyfriend. We live in the city center in a nice apartment. We are always working on a project, and we make everything ourselves. When we’re not running a project, it is tingling in our fingers with many new ideas.

This is Sonoma Seven. A blog about interior, home decor, styling and lots of DIY projects. Sonoma is the name of my grandparents’ house, and the house number says 7. I have spent many hours of my childhood in that house and it has helped to create my interest in home decor, interior, furnitures, design and DIY. I found it natural to use the unique name for the blog.

Welcome, and remember to follow the blog on Facebook, on Instagram and on Bloglovin

Regards,
Mille Emilie

Kommentarer

  1. Sejt og spændende! Glæder mig til at følge med 🙂

  2. TIL LYKKE Mille Emilie, så cool! Og den er altså hammer lækker i layoutet din lille nye blogbaby!

    1. Tusind mange tak Cathrine! 🙂 Jeg er også meget glad for det simple layout, og jeg glæder mig til at vise en masse interiør herinde! Knus

  3. Lækkert univers du her har skabt.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret