Kategori -
1. august 2015

Sonoma Seven 1st Birthday & the 12 most popular posts


Min blog fylder 1 år idag – ET HELT ÅR! I dag for præcis et år siden åbnede jeg sluserne for mine kreative skriblerier, DIY-projekter og mit online indretningsmekka. Det er helt vildt hvad der er sket på det år. Jeg har bl.a. fået et fantastisk arbejde i PR-branchen gennem bloggen – og så tilmed i møbel- & interiørbranchen som jeg holder så meget af. Jeg har været med i en blogger challenge i samarbejde med Kähler og Femina. Jeg har været til et utal f sjove events og haft en masse skønne samarbejder med skønne mennesker fra branchen. Senest er jeg blevet nomineret i kategorien “Årets blogger” ved dette års Design Awards 2015 (psst.. du kan stemme på din favoritblogger herFor 1 år siden trykkede jeg ‘GO!’ og postede mit første indlæg (læs det her) – det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget, nogensinde. Det er blevet til 193 indlæg på et år.

Jeg har i forbindelse med min blogs 1-års fødselsdag samlet de 12 mest populære indlæg, et indlæg for hver måned der er gået. I er altså glade for mine DIY-projekter, ligesom jeg selv. Og ved I hvad.. der kommer endnu flere det næste år. Jeg har en masse på tegnebrættet, så I kan godt glæde Jer. Har i et favorit indlæg?

I forbindelse med min lille blogfødselsdag har jeg desuden allieret mig med nogle af mine absolut yndlings brands og webshops/butikker, med det formål at forkæle Jer skønne læsere, som en tak fordi I altid er så søde, konstruktive og støttende. Der vil den næste uges tid komme nogle forskellige og fine give aways, så I kan godt glæde Jer. Det er nemlig Jer der gør det her bloghejs så s**** skægt. Uden Jer var der ikke nogen blog. Så ville jeg bare sidde og blogge for mig selv, helt mutters alene i blogosfæren. Så jeg vil gerne dedikere dette indlæg til JER og sige: TAK TAK TAK!!!! Tak fordi I er med mig hver dag, tak fordi i kommenterer så flittigt og generelt set er så aktive. Både her, på instagram (@sonoma.seven) , på Bloglovin og på bloggens facebookside.

Skal vi ikke tage 1 år mere? Det bliver altså et stort JA TAK herfra – og et kæmpe TAK fordi I læser med.

ENGLISH RECAP: Today is the 1 year anniversary of my blog, and because of that I’ve in collaboration with some of my favorite brands and interior webshops/stores collected some really nice giveaways the next couples of days for you guys. As a thank you for always beeing so sweet, constructive and supported. Tahnk you so much for making this blogging so much fun! THANK YOU!

I’ve collected 12 of the most popular blogpost for you, 1 blogpost for each month. I can see that you guys rally like my DIY-projects, as I do. Look forward for the next chapter, ’cause I’ve a lot of nice DIY ready for you. Thanks for being here, thanks for commenting and thanks for all your love here, on instagram and on my facebookpage. 

The 12 most read posts on Sonoma Seven the last year:
IMG_1134
1. DIY – Metro tiles

Det mest læste indlæg på Sonoma Seven er dette indlæg med, hvordan man selv sætter metrofliser op i køkkenet (badet, entréen eller hvor man nu ønsker). Vi satte metrofliser op i vores køkken tilbage i august sidste år. Det føles som var det igår. Har du mod på sådan et projekt er du mere end velkommen til at kigge med, hvordan vi gjorde det i min ‘DIY-guide til hvordan man sætter metrofliser op’. Brug den til køkkenet, badet, entréen eller hvor du nu vil have metro fliser. Guiden er lavet med step-by-step billeder og med forklarende tekst.

ENGLISH RECAP: The most read post on Sonoma Seven the last year is my DIY-guide on how to put up metro tiles. Use my guide for the kitchen, the bathroom or whatever you like. Your choice!

2. DIY – Headboard

I september sidste år kreerede vi ovenstående sengegavl til vores seng. Et indlæg der er blevet læst så meget, at det er røget direkte ind på en 2. plads over mest læste indlæg på bloggen det sidste år. Vi havde læææænge ledt efter en fed sengegavl, og jeg havde i lang tid søgt efter inspiration på pinterest, tumblr osv. Men uden held. En dag postede fine Cathrine fra RockPaperDresses et indlæg med en sengegavl, som hun og hendes kæreste havde lavet selv. Vi gjorde dem kunsten efter, med lidt ændringer hist og her. Det kom der den her fine sengegavl ud af. Er du fristet til et lignende projekt, så kan du finde min DIY-guide til, hvordan man laver en sengegavl lige her – som vanligt er der step-by-step billeder med forklarende tekst til.

ENGLISH RECAP: Last year in september we made this raw wooden headboard out of old wooden boards. Want to make your own? Then go check out my DIY guide on how to make a headboard right here. Enjoy!

3. DIY – Hanging shelf with leather straps

Nr. 3 på listen er denne DIY hylde med læderstropper, som jeg lavede sammen med Lasse tilbage i marts måned i år. Det er et nemt og budgetvenligt projekt. Det kræver blot en hylde (vores er fra IKEA til 39,-) samt en læderstrop. Find min DIY-guide her.

ENGLISH RECAP: Number 3 on the ‘most read posts the last year’ list is this DIY hanging shelf with leather straps. You guys loved it, like I do. It’s cute right? And it’s easy to do too. Go check out my DIY guide and make your own hanging shelf with leather straps – find my guide here.

4. DIY – Brick Wall

Det fjerde mest læste indlæg på bloggen indenfor det sidste år, er endnu et DIY-projekt. Dem kan I godt lide, hva? Denne gang et lidt mere krævende projekt. Nemlig den famøse MURSTENSVÆG! Det er nok et af de projekter jeg selv er allemest glad og stolt over, for er I vimmer det var et projekt der tog lang tid. Både at lave, men også det der med at huske, at få dokumenteret det hele i billeder, til en guide her til bloggen. At I er så mange derude der har haft glæde af den, er jeg bare SÅ glad for. Er du en af dem der drømmer om en murstensvæg, så kig med i min DIY-guide her, og lav din egen.

ENGLISH RECAP: The 4th most popular post is the brick wall that we made our selves. This one is my favorite. It was actually pretty hard to do, but the result is totally worht it. Are you dreaming about a brick wall in your home, and do you have the opportunity, then make one with my DIY: Brick Wall guide.

5. My favorite interior shops in Copenhagen

På en 5. plads finder vi min guide over mine favorit interiør butikker i København. Jeg opdaterer og ændrer i den løbende, så den altid er up-to-date. Happy shopping!
ENGLISH RECAP: Are you going to Copenhagen, and want to know which nice interior shops to visit? Then take a look at the 6th most read blog post on Sonoma Seven that is a guide with my favorite interior shops in Copenhagen

6. DIY White desk with boxes

Vores hjemmelavede skrivebord med bogkasser har I også været glade for. Den ryger nemlig ind på en 6. plads over mest læste indlæg det sidste år.

ENGLISH RECAP: Want you own white desk with boxes? Then go make your own – use my DIY-guide here.

Avocado gif video

7. Make your own avocado tree

På en 7. plads kan du læse, hvordan man laver et avocado træ i dette indlæg. Mit avocadotræ er 4-5 måneder gammelt, og det VOKSER derudaf for tiden. Se selv på min instagram profil lige her (@sonoma.seven). Jeg skal nok lave et lille indlæg med hele processen.

ENGLISH RECAP: Wanna make your own avocado tree, but don’t know how to do? Then check out my “How to make an avocado tree”-guide right here. It’s a time-consuming project, but the outcome is beautiful. See my 4-5 month old avocado tree on my Instagram profile (@sonoma.seven) – but I promise to make a ‘catch up’ in here also very soon.

8. DIY Bulletin brass board

På en 8. plads finder vi min opslagstavle i messing. Den er lidt dyr at lave, men nem. Find min guide her.

ENGLISH RECAP: My bulletin brass board is also a popular DIY. Make your own with my DIY-guide here.

Sonoma Seven | Badeværelse

9. Popular plants anno 2014

I december sidste år lavede jeg et indlæg med “Populære planter anno 2014”  – der kommer selvfølgelig et lignende igen i år på et senere tidspunkt.

ENGLISH RECAP: In december last year I made this post about ‘popular plants anno 2014’ – I will make one again this year.

10. Come on in – My old apartment

Min gamle lejlighed viste jeg i dette indlæg. Det tog I også godt imod, for det ligger på en 10. plads over mest læste indlæg på bloggen det sidste år.

ENGLISH RECAP: I showed you guys my old apartment in this post. You kind of liked it, cause it’s the 10th most read post the last year.

11. Spice Jars

En af de nemmeste DIY-projekter jeg har lavet er dette projekt med opbevaring til krydderier, der er lavet ud af gamle kaffebeholdere. Vil du gøre mig kunsten efter, så læs med hvordan jeg har gjort lige her.

ENGLISH RECAP: Make your own spice jars out of coffee jars. Find my guide here.

12. Bottle Jars

Nyeste DIY-projekt som er disse ‘Bottles Jars’ er allerede røget ind på en top 12. Men hey, det er altså også en virkelig nem og god DIY, hvis jeg selv skal sige det. I kan finde den her.

The 5th most read blogpost on the blog the last year is my newest DIY-project with these ‘Bottles Jars’. I love it too! Find it here.

Kommentarer

 1. STORT tillykke med bloggens første fødselsdag, og ja tak til et år mere 🙂 Jeg har desværre ikke fulgt med fra starten men omkring ½ års tid er det blevet til, og jeg suger til mig af dine gode ideer 🙂 Mine favoritindlæg er nr. 4 og 10. Jeg lavede selv en “New Yorker-væg” i maj måned, og det er det hårdeste jeg har gjort indtil nu (og mest beskidte) men for pokker, hvor er jeg bare super glad for den – det var det hele værd 🙂
  Glæder mig til fortsat at følge med på sidelinjen her – rigtig god lørdag!

  1. 1000 mange tak søde Connie. Tak fordi du altid læser med og er så sød til at kommentere. Dejligt du følger med og FEDT du har lavet en murstensvæg! Respekt. Det er et sejt projekt, og ja netop, man bliver SÅ glad for slutresultatet. Metrofliserne og murstensvæggen er også klart mine favoritter! Det var også de hårdeste. Hehe.. Men helt klart dem jeg er allermest glad og stolt over.
   Vi napper 1 år mere 🙂

 2. Mange gange tillykke med din fantastiske blog! Jeg er så tit blevet inspireret af dig og alt det, du laver!
  Mange kram herfra!

  1. Tusind tak Julie. Tak fordi du følger med! Er SÅ glad for at høre, at du bliver inspireret. Det er jo netop dét der er hele humlen. Ha’ en dejlig weekend. Knus!

 3. Maj-Britt Moreno - 1. august 2015

  Hjertelig tillykke med dit første 1 år. Du er bare så inspirerede og kreativ. Tusinde tak for de fantastiske DIY guides. Jeg er ved at bearbejde min mand til at få metro fliser i køkkenet, og tror at jeg er ved at lykkedes ;-)) Jeg glæder mig til at følge med endnu et år. Tillykke endnu engang.
  God weekend
  Kh
  Maj-Britt

 4. Tillykke!!!!! Alle dine/jeres DYI projekter er svært inspirerende. Du fik mig jo igang med mit maleprojekt f.eks. 🙂

 5. Miatilda Andersen - 1. august 2015

  Tillykke med dagen… Jeg er vild med dine DIY’s – især avocado træet og opslagstavlen. I det hele taget er det en skøn blog, med gode billeder, og velskrevet tekst. Og en god balance mellem de to.

 6. First time I visit your site, and I like it !
  this recap is great.

  1. Good to have you here, welcome 🙂
   Thank you for your kind words – I’m glad you like it here!
   // Mille Emilie

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret