Kategori -
26. juni 2019

Sommerlisten til sommerferien

Om 1,5 uge drager vi mod smukke Nordjylland. Mine forældre kan denne sommer fejre 40-års bryllupsdag(!), og det fejrer de ved at samle alle os unger og deres børnebørn til deres sted i Løkken.

De har haft en lille sommerlejlighed deroppe siden 1986, det år jeg blev født. Så det er som et andet hjem for mig. Til os, mig, Lasse, Frida, min storesøster, min svoger og deres to piger har de lejet et stort sommerhus. Jeg forudser en fantastisk hyggelig uge med grill, nærvær, gåture på stranden, badning i vesterhavet og den lille pool vi medbringer.

Der er SÅ smukt deroppe, og der er er bare helt særlig ro over Nordjylland. Vesterhavet, klitterne, det lille tætte lokale samfund og de mange ting man kan opleve deroppe er noget ganske særligt. Jeg glæder mig så meget til at komme derop med hele min familie. Vi har ikke været deroppe ALLE mand siden vi var teenagere, så det bliver så nostalgisk at være der samlet.

Jeg går så småt og forbereder mig på at få pakket og vasket de ting jeg skal have med derop. Jeg skal rende rundt i slippers, lette sommerkjoler, hat og bare ben. Suge ro, ferie og familietid til mig! Æj, jeg glæder mig.

Pudsigt. Jeg har netop set at den gode Acie også har udgivet et lignende indlæg omkring sommerstemning og lidt sommerønsker. Ha! Hun har også virkelig mange smækre sager på hendes #Onsdagsønskeliste, som jeg synes du skal tjekke ud.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret