Kategori -
9. maj 2020
Annonce for Derma

Sol på snuden i stærk sol – husker du solcremen?

Annonce for Derma

Det er sommertid, uret er sat frem og UV-indekset er allerede ret højt trods vi kun er i forårsmånederne. Selvom det først er sådan ægte sommer om halvanden måneds tid, skal vi huske at passe på os selv.

Jeg er i hvert fald ret så påpasselig hvad angår solen, for jeg har før haft nogle grimme solskader – som jeg viser frem i dette indlæg. Billedet kan du se lidt længere nede.

Selvom verden er ændret, er solen den samme.

Det er blevet tid til at finde solcremen frem, så du kan være klar til de mange, solrige hyggestunder udenfor. Vi tilbringer selv enormt mange timer udenfor, særligt efter vi er flyttet i hus og har fået terrasse og have.

Ja, og bestemt også i disse skøre Corona-tider, er vi endnu mere ude – for vi hungrer efter at komme ud fra hjemmets fire vægge. Vi er faktisk udenfor så meget som muligt. Og selvom verden er markant ændret, så er solen stadig den samme.

Ved du godt at forårsolen kan være lige så stærk og skadelig, som på en varm sommerdag i juli? Mange begynder først at bruge solcreme når vi nærmer os juni og juli, men det er en god idé at beskytte sin hud allerede måneder inden.

Og selvom kalenderen siger forår, så er UV-indekset allerede ret højt. Og det bringer mig videre til mit samarbejde her med Derma.

Der er menensker, der ikke tænker over, hvorfor de vælger de produkter, de vælger. Og så er der os, der gør. Os, der læser det med småt bag på emballagen. Os, der aktivt fravælger parfume, og anden unødig kemi.

Jeg prøver selv, så vidt muligt, at tilvælge produkter der er gode for mig. Derma er sådan et brand, der gør det nemt for mig at tilvælge de gode ting.

Min personlige historie om solskader

Inden vi går i dybden med solprodukterne fra Derma, vil jeg lige komme med en personlig historie. Lasse og jeg boede fem måneder i Californien tilbage i 2011, og dengang tænkte jeg ikke særlig meget over det der med solcreme og beskyttelse af huden. Vi brugte solcreme, bevares. Men slet ikke nok.

Dengang fik jeg en del solskader i ansigtet, særligt på overlæben og i panden. Store sorte pigmenter, som piblede frem lige så snart solen tittede frem. Det lignede seriøst at jeg havde overskæg. Dem i panden var hvad det var, men “overskægget” var jeg altså ked af.

Glemmer aldrig Lasse’s yngste lillebror der en dag spurgte “Hvorfor har du overskæg?” Haha! Åh altså. Han var nok en 10-11 år gammel eller sådan noget, men knægten havde jo en pointe. Jeg har sidenhen fået laserbehandlet områderne og har været flittig storforbruger af solcreme.

2011 (tv.) og 2020 (th)

Man kan ret tydeligt se på billederne her ovenfor, fra henholdsvis 2011 og 2020, at jeg dengang havde en meget markant sort skygge henover overlæben.

Jeg ved det, jeg var smart dengang, hva’? Hurtig type med smarte solbriller, og så til højre fra 2020 med Heidi-hoho-fletninger og en nooooget andet kulør. Haha! Men altså. “Overskægget” er jo ikke til at tage fejl af. Jeg er simpelthen så glad for at være sluppet af med den der konstante sorte skygge, som jeg havde over overlæben – og derfor gør jeg naturligvis ALT hvad jeg kan, for at passe på min hud.

Derfor bruger jeg også solcreme hver dag, hele året rundt!

Gode solrutiner

Jeg har dermed også fået opbygget mig en god og solid solrutine igennem de sidste mange år. Jeg smører solcreme på som noget af det første efter badet hver morgen. I ansigtet, på halsen i de kolde måneder og hele kroppen i sommerhalvåret.

Man skal ikke tage fejl af solen. Den er skarp og stærk, og giver langt mere end man tror. Også på en overskyet forårsdag. Og særligt fra en skyfri sommerhimmel.

Jeg har været mange solcremer igennem de sidste mange år, og har haft en blandet landhandel i skuffen. Jeg har fået grovsorteret, for når det handler om solcreme, skal man lige være opmærksom på at varme og snavs påvirker holdbarheden. Jeg har derfor tømt skufferne, startet på en frisk og fyldt op med gode solprodukter fra Derma.

Alle Dermas solcremer er 100% veganske lige med undtagelse af Derma solstift, som indeholder bivoks. Derudover er produkterne allergivenlige og deres certificerede solcremer er flere gange kåret som bedst i test.

Derma tager ansvar – ikke bare for, at du får den rette allergivenlige og parfumefri solbeskyttelse, men også for miljøet. Alle Dermas solplejeprodukter er svanemærkede og koral- og havvenlige, og nu er de tilmed også vegansk certificerede til dig, der går op i miljø, bæredygtighed og dyrevelfærd.

Derma har gjort det let og tydeligt for os som forbrugere at navigere i, ved at certificere solcremerne med Vegan Society. Deres produkter er uden hokus pokus, de er nemme at smøre ud og så synes jeg, at de tørrer relativt hurtigt ind, så man ikke sidder tilbage med den der fedtede fornemmelse. Deres børneserie er i øvrigt også et hit herhjemme, men mere om den en anden god gang.

Bedst i test! Prøv Dermas prisvinderpakke.

Mange tror, fejlagtigt, at allergi-, miljø- og veganervenlige produkter ikke er gode produkter. Men Dermas certificerede solcremer er flere gange kåret som bedst i test, senest Derma Sollotion SPF15, som er kåret Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK i 2019.

Så der er ingen tvivl om, at Dermas produkter, der er formuleret og certificeret efter høje veganske, allergi- og miljøstandarder, altså lever op til de funktionelle forventninger.

Derma var faktisk den første komplette hudplejeserie i Danmark certificeret med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks ‘Blå Krans’ (nu Asthma-Allergy Nordic). Vidste du det? Jeg gjorde ikke.

Prøv Derma’s dejlige produkter lige her.

DERMA. Det er dansk. Det er vegansk. Det er rene ingredienser og det er ærligt. Det er no bullshit!

Kunne du også tænke dig at prøve Dermas solprodukter, så har Derma sammensat en smart PRISVINDERPAKKE med deres tre prisvindende solprodukter, så du er klar til at få sol på næsen.

Du sparer lige nu hele 40% på pakken, og du kan finde den LIGE HER! God fornøjelse.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret