Kategori -
6. marts 2016

Søstrene Grene spring challenge #2

{Reklame: Sponsoreret af Søstrene Grene}
Søstrene Grene Spring Challenge #grenehome

Jeg er blevet udfordret af Søstrene Grene. Som de fleste af jer ved, udkommer Søstrene Grenes næste kollektion torsdag den 10. marts, og der er virkelig mange fine sager med. Deres nye interiørkollektion hedder: Det levende kunstværk, hvor farver, former og dimensioner opfordrer til at bryde rammerne i vores hjem. Sammen med nogle udvalgte bloggere har jeg fået mulighed for at være med i en sjov stylingkonkurrence. Jeg har fået tilsendt en hulens masse fine sager, som jeg vil trylle lidt med. Konkurrencen løber fra den 3. til den 13. marts, og jeg vil derfor i den periode vise Jer mine stylings.

Jeg har dog været ekstra udfordret eftersom jeg er på ferie fra den 2.-9. marts (dvs. jeg er på ferie as we speak), så størstedelen er faktisk klaret dagen inden jeg tog afsted, og nogle af sagerne får jeg desværre først tid til at style med når jeg er retur. Lidt presset, men mon ikke jeg når det. I kan se min første styling her – og husk at I kan følge med på instagram via hashtagget #grenehome og selvfølgelig også på min instagram @sonomaseven

Søstrene Grene Spring Challenge føljetonen fortsætter og vi er nu nået til styling nr. 2. Her har jeg kigget nærmere på de skønne afslappende tekstiler, og jeg har stylet med henholdsvis gulvtæppe og pudebetræk. De fine og forårsfarvede tekstiler giver et moderne retro look til indretningen og ikke mindst en afslappende boheme feeling. Jeg har sat tekstilerne sammen med min lille gymnastik buk, for at tilføje det brune læder mere varme og en farvefin kulør. Kaktussen skulle med, for planter hitter som aldrig før, det kan vi ikke komme udenom.

Jeg er normalt ikke til de vilde farver, men synes tekstilerne her giver en herlig farveladeballade til min ellers neutrale og rå indretning. Color up your life med et strejf af Østens boheme fra Søstrene Grene! Det må næsten være mit tema her. Puderne fås i flere størrelser og koster fra kr. 59,- og det marrokansk inspirerede gulvtæppe kommer ligeledes i flere størrelser og mønstre og starter på priser fra kr. 78,-

Kommentarer

 1. Ida - 6. marts 2016

  Hvis du stadig har de fine puder og er interesseret i at sælge dem, vil jeg meget gerne købe dem 🙂

  1. Hej Ida,
   Jeg har dem stadig, og sælger dem gerne. Det er dog kun pudebetrækkene og ikke selve puderne jeg sælger, da puderne er mine egen.

 2. Helle - 6. marts 2016

  Jeg synes ikke at kunne finde puderne… Øv. Hvis du ikke har fået dem solgt, er jeg også interesseret.

Skriv en kommentar

*Din mail vil ikke blive pupliceret